به گزارش روز سه شنبه معاونت علمی و فناوری، ستاد توسعه فناوریهای آب و انرژی این معاونت سلسله رویدادهای فناورانهای با هدف ایجاد حلقه واسط میان بازار عرضه و تقاضای فناوریهای کاربردی و راهبردی در صنعت آب و انرژی برگزار کرد. «رویداد ارائه نیازهای فناورانه حوزه کاتالیست» نخستین رویداد مجازی برگزار شده در این حوزه است که با حضور عرضهکنندگان و متقاضیان این عرصه فناورانه همراه بود.
کاتالیستها در صنایع مختلف پتروشیمی، پالایشگاهی، صنایع فلزی مانند فولاد، حملونقل و غیره نقش جدی بازی میکنند و جزء محصولات با ارزبری و ارزآوری بالا و گلوگاهی محسوب میشوند. ستاد توسعه فناوریهای آب و انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز برای توسعه این محصول در تلاش است تا از کمک شرکتهای فناور و دانشبنیان استفاده کند.
بهرهمندی شرکتهای دانشبنیان حوزه کاتالیست از حمایتها
دبیر ستاد توسعه فناوریهای آب و انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در رویداد ارائه نیازهای فناورانه حوزه کاتالیست با اشاره به باز شدن فصل جدیدی از فعالیتهای ستاد در چندماه گذشته، گفت: ستاد مامور به اجرایی شدن ۶ رسالت فناورانه در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.
مهدی شریفزاده افزود:«ایجاد مرجعیت علمی»، «شناسایی، تقویت و بومی سازی فناوریهای نوین»، «برنامهریزی برای دستیابی به فناوریهای راهبردی و کاربردی»، «ترویج فرهنگ کارآفرینی و فرهنگ دانشبنیان» و «توسعه بازار دانشبنیانها» و «تسهیل تبادل فناوری در داخل و خارج مرزها» شش ماموریت اصلی ستاد در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.
به گفته وی، کاتالیستها نقش مهمی در صنایع مختلف انرژیبر دارند. این محصول جزو کالاهای کاربردی و راهبردی در صنایع مختلف است و باید به صورت دائمی تولید و روانه بازار شوند. کاتالیستها تعیینکننده تجاری و اقتصادی بودن یک صنعت هستند.
وی به برنامه ستاد برای برگزاری سلسله رویدادهای فناورانه اشاره کرد و گفت: این کا را با برگزاری رویداد ارائه نیازهای فناورانه حوزه کاتالیست آغاز کردیم و در تلاشیم تا با کمک صنعتگران و نیروهای دانشی کشور، برای دیگر حوزههای فناورانه نیز چنین رویدادهایی برگزار کنیم. این کار پل ارتباطی خواهد بود میان عرضه کنندگان و متقاضیان فناوری و محصولات فناورانه.
شریفزاده ادامه داد: در این رویدادها ارتباط نزدیکی میان صنعت و دانشگاه برقرار میشود و شرکتهای توانمند دانشبنیان، تخصص و توان خود را به صنعتگران ارائه میکنند تا مسیر برای تجاریسازی این محصولات تسهیل شود.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای آب و انرژی معاونت علمی و فناوری همچنین با بیان اینکه، در تلاشیم که این رویدادها به شکلی دایمی برگزار شود، افزود: با ایجاد وب سایت رویدادها که به آخرین فناوری های سه بعدی نیز مجهز است.
به گفته وی، با این کار به نوعی فضایی برای به روزرسانی و به هم رسانی تقاضا و عرضه بصورت مجازی ایجاد می شود که بر پایه پلتفرم ایجاد شده با عنوان نمایشگاه دائمی فناوریهای حوزه آب و انرژی است.
نظر شما