به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، محمود نیلی احمدآبادی روز شنبه در دهمین جشنواره بینالملل دانشگاههای تهران و علوم پزشکی تهران که به صورت مجازی برگزار شد، اظهار داشت: کرونا به ما نقش بی بدیل علم را یادآوری کرد و اینکه هیچ چیز نمی تواند جای علم را بگیرد و بدون علم بشر به قرون وسطی بازمی گردد.
وی ادامه داد: نکته دیگر اینکه جهان و مردم یکپارچه هستند و مرز جغرافیایی نباید مانع از همکاری های بین المللی باشد و خود علم در ذات خود یک امر بین المللی و جهانی است و بدون همکاری و همگامی کشورهای مختلف و مردم جهان، بشر دستاوردهای بزرگی نخواهد داشت.
نیلی احمدآبادی تصریح کرد: دانشگاه به عنوان مرکز علم طبیعی و یک نهاد بین المللی است که با علم و ارتباطات جهانی، صلح و دوستی تلفیق می شود.
رییس دانشگاه تهران ادامه داد: حضور مقامات، رایزن ها و سفیران کشورهای مختلف نشان دهنده توجه دانشگاه ها به مساله بین المللی سازی است. ما با شیوع بیماری کرونا به سرعت به سمت آموزش مجازی حرکت کردیم؛ در این مدت از لحاظ محتوا کمبود چندانی نداشتیم و تاکنون هفت هزار درس به دانشجویان ایرانی و خارجی ارائه شده است.
وی افزود: هنوز مشخص نیست که انسان ها پس از کرونا چه رفتارهایی خواهند داشت و شرایط پس از بحران کمی پیچیده است که امیدواریم بتوانیم شرایط مطلوبی را فراهم کنیم.
به گزارش ایرنا، جشنواره بینالملل دانشگاههای تهران و علوم پزشکی تهران هر ساله با حضور سفرا و نمایندگان کشورهای خارجی، نمایندگان وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و امور خارجه و مسوولان، اعضای هیاتعلمی و دانشجویان دو دانشگاه برگزار میشود که امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا به صورت مجازی و با تعداد محدودی از مهمانان برگزار شد.
نظر شما