افسانه سیفزاده روز شنبه در گفتوگو با ایرنا، افزود: ایجاد ایستگاههای ورزش همگانی بانوان از اواخر سال ۱۳۹۷ آغاز شد که اکنون در مجموع ۳۰ ایستگاه در این استان فعال است.
وی ادامه داد: در این ایستگاهها با بهرهگیری از مربیان ورزشی دارای کارت مربیگری اقدام به ترغیب به ورزش و اجرای برنامههای ورزشی نیم ساعته برای بانوانی میکند که امکان رفتن به باشگاه را ندارند.
معاون توسعه ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر اضافه کرد: تعداد این ایستگاهها به نسبت جمعیت بانوان استان کم است و لازم است امکانات عمومی ورزشی ویژه بانوان در این استان افزایش یابد.
سیفزاده اعلام کرد: جمعیت بانوان ورزشکار سازمانیافته در بوشهر ۲۷ هزار و ۶۵۰ نفر است که کارت بیمه ورزشی دریافت کردهاند و جمعیت ورزشکاران غیر سازمانیافته این استان نیز تا ۳۹ هزار نفر تخمین زده میشود.
وی اضافه کرد: بخش خصوصی در استان بوشهر ۴۰۴ باشگاه دارد که از این شمار ۲۵۲ باشگاه ورزشی اختصاصی بانوان است و در بخش دولتی نیز اداره کل ورزش و جوانان دارای ۶۰ سالن سرپوشیده ورزشی است که ۱۱ سالن آن به بانوان اختصاص دارد.
معاون توسعه ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر یادآور شد: از ۴۲ هیات ورزشی فعال در استان بوشهر ۳۸ هیات در زمینه ورزش بانوان فعال است و ۱۲ ورزشکار زن از استان بوشهر در رشتههای تیراندازی و تنیس روی میز، دو و میدانی و شطرنج نابینایان و کم بینایان و فوتبال، وزنهبرداری و هندبال عضو تیمهای ملی هستند.
سیف زاده اظهار کرد: هرچند امکانات ورزشی غیر حرفهای برای بانوان بوشهری مطلوب ارزیابی میشود اما امکانات تمرینی ورزشکاران حرفهای بویژه برای ورزشکاران عضو تیمهای ملی از عهده هیاتهای ورزشی استانی بر نمیآید و نیازمند همکاری فدراسیونها است.
نظر شما