تربتحیدریه - نماینده مردم تربتحیدریه و زاوه در مجلس شورای اسلامی گفت: فعالیت بخش خصوصی در حوزه مرمت بناهای تاریخی علاوه بر جلوگیری از تخریب بیشتر این بناهای ارزشمند و اشتغالزایی، به جذب گردشگر کمک میکند. محسن زنگنه در جریان بازدید بناهای تاریخی بخش کدکن شهرستان تربتحیدریه افزود: هماینک بهترین اقدام برای شتاب در مرمت و احیای بناهای تاریخی واگذاری آنها به بخش خصوصی است زیرا دولت با محدودیت منابع مواجه است لذا باید از بخش خصوصی کمک گرفته شود. وی همچنین توسعه گردشگری، توجه به میراث فرهنگی، ایجاد بازارچه صنایع دستی و سوغات را از اولویتهای توسعه پایدار در بخش کدکن برشمرد. مجموعه شیخ حیدر کدکنی، مسجد سنگی، سنگنگارههای باستانی، قله ملکوه، روستاهای گردشگری برس، حاج بیگی، اسفیز و دافی، غار نمک و زادگاه مشاهیری از جمله عطار و شفیعی کدکنی بخشی از جاذبههای تاریخی بخش کدکن در مرکز خراسان رضوی هستند.
داورزن - رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی داورزن گفت: ۱۹ میلیارد ریال اعتبار دولتی و مشارکتهای اجتماعی برای مرمت بناهای تاریخی این شهرستان هزینه شد. محمد عبداللهزاده ثانی در گفتگو با خبرنگار ایرنا موضوع مرمت را بقاع متبرکه، بازسازی نمازخانههای بینراهی و یک بنای تاریخی ذکر و بیان کرد: ۵۰ بنای تاریخی داورزن همچون آتشکده آذربرزینمهر، کاروانسرای ریوند، مسجدجامع چشام و آب انبارهای مزینان و مهر نیازمند مرمت اضطراری هستند. داورزن در غرب خراسان رضوی ۱۵۰ اثر تاریخی، طبیعی و معنوی دارد که ۷۰ مورد آن در فهرست آثار ملی ایران ثبت شدهاند.
مهولات - رییس اداره بهزیستی مهولات از پرداخت ۱۲ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به ۲۸ شهروند معلول این شهرستان طی سال جاری خبر و ادامه داد: ۷۰ درصد اعتبارات این اداره صرف ایجاد اشتغال پایدار و توانمندسازی معلولان شده است. امین موذن در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: تفاهمنامهای بین بهزیستی و مرکز آموزش فنی حرفهای مهولات با هدف اشتغال پایدار و توانمندسازی معلولان منعقد شده تا با ارائه آموزش مهارتهای مورد درخواست متقاضیان با دریافت مدرک، جهت دریافت تسهیلات اشتغالزایی به بانک معرفی شوند.
نظر شما