بهمن خطیبی روز یکشنبه در جلسه بررسی مشکلات واحدهای صنعتی قرچک که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران و در محل فرماندار این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: شهرک صنعتی قرچک، یکی از مناطق صنعتی و اقتصادی پویای استان تهران است که با سرعت پیشرفت بسیار مناسبی همراه است و بسیاری از سرمایهگذاران در آن مستقر شدهاند.
وی افزود: احداث پست برق ۶۳ کیلوولت، ایجاد تصفیهخانه شهرک صنعتی قرچک و تعیین تکلیف واگذاری ۲۳ هکتار از اراضی داخل شهرک از سوی اداره منابع طبیعی به شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران برای کمک به رونق اقتصادی منطقه، ضرورتی است که جز با همکاری و تعامل دستگاههای مختلف محقق نمیشود.
وی اظهار داشت: در صورت آغاز عملیات اجرای پست ۶۳ کیلوولت، واحدهای این شهرک صنعتی حتی در صورت توسعه فازهای بعدی نیز مشکل کمبود برق نخواهند داشت و برق شهرک پایدار میشود.
خطیبی افزود: پیگیریهای صورت گرفته از سوی مقامات استانی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و شرکت شهرکهای صنعتی امسال برق شهرک صنعتی قرچک از ۱۵ مگاوات به ۳۰ مگاوات افزایش یافته تا بخشی از نیاز واحدهای تولیدی برطرف شود.
وی با تأکید بر لزوم اتمام طرح انتقال گاز به شهرک صنعتی قرچک گفت: طرح شبکه گازرسانی شهرک صنعتی قرچک به عنوان یکی از مهمترین پروژههای زیرساختی رونق تولید و اشتغال در شهرستان ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا بهرهبرداری کامل فاصلهای ندارد.
فرماندار قرچک همچنین از افزایش ظرفیت آبرسانی به شهرک صنعتی این شهرستان خبر داد و افزود: با دو برابر شدن ظرفیت آبرسانی به شهرک صنعتی و در صورت تحقق تقویت مخزن و احداث تصفیهخانه، خط آبیاری فضای سبز نیز مجزا شده و توسعه فعالیتهای صنعتی شهرستان را شتاب میبخشد.
وی از راهاندازی شهرک سفال در قرچک به عنوان پیشران توسعه شهرستان یاد کرد و افزود: پیگیری صدور مجوز تبصره یک ماده یک امور اراضی جهاد کشاورزی استان در خصوص اراضی احداث دهکده سفال، روند اجرای این پروژه را سرعت میبخشد.
خطیبی افزود: شهرک سفال برای ۳۰۰ نفر بهصورت مستقیم و برای ۳ هزار نفر بهصورت غیرمستقیم شغل ایجاد میکند.
در این جلسه که به ریاست حشمتاله عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران برگزار شد، مشکلات واحدهای تولیدی میهننور، بیژن سیم، اروم اُیاز، دامداری جرگه، صنایع غذایی نیری، شرکت نساجان پارسه مهرریس، سرمایهگذار دهکده سفال و نماینده اتحادیه کشبافان در زمینه تعرفههای خدماتی، دریافت تسهیلات، مشکلات مالیاتی، مبادلات ارزی، قوانین و مقررات حوزه تولید، تأمین مواد اولیه و حمل و نقل مورد بررسی قرار گرفت.
قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع است.
نظر شما