فعالیت‌های فرهنگی مکمل کیفیت مهارت آموزی و کارآفرینی است

اراک - ایرنا - معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: انجام فعالیت‌های فرهنگی مکمل پازل کیفیت مهارت آموزی، ایده‌های تحصیلی و تربیتی است و نباید مانعی بر سر برنامه‌های درسی دانشجویان باشد.

"رضامهدی" روز یکشنبه در آیین افتتاحیه نخستین جشنواره جهاد همگانی شکوفایی فرهنگی (جهش) در اراک افزود: انجام فعالیت‌های فرهنگی باید از ظرفیت کانون‌ها، انجمن ها، تشکل‌ها و نشریات بهره‌گیری شود و کیفیت بخشی امور فرهنگی و آموزشی در اولویت قرار گیرد.

 وی تاکید کرد: فعالیت‌های فرهنگی هر دانشگاه باید متناسب با رسالت دانشگاه باشد و در دانشگاه فنی و حرفه‌ای نیز باید تربیت تکنسین‌ها، افزایش اشتغال، ارتقای مهارت‌های اجتماعی و کارآفرینی مدنظر قرار گیرد.

 معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور اظهار داشت: با وجود محدودیت اعتبارات و منابع مالی در دانشگاه ها این تعهد وجود دارد که انجام فعالیت‌های فرهنگی به ویژه اموری که با حضور و مشارکت دانشجویان انجام شود، مورد حمایت مادی و معنوی قرار گیرد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی نیز در این آیین گفت: دانشگاه‌ها باید در تولید علم با روش‌های نوین سهیم و اثر گذاری لازم را داشته باشند و در آگاه سازی آحاد جامعه و ایجاد شور و نشاط اجتماعی و فرهنگی جامعه نقش به سزایی ایفا کنند.

"مهرداد احمدی" افزود: دانشجویان با انجام فعالیت و تولیدات فرهنگی باید ایده‌های خلاقانه ارائه دهند و به واسطه این روش‌های نوین با تهاجم فرهنگی مقابله کنند.

وی با اشاره به اینکه برگزاری این جشنواره به میزبانی استان برگزار می شود، گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری سال " جهش تولید"، محورهای جشنواره جهاد همگانی شکوفایی فرهنگی بر این اساس برگزیده شده و به صورت وبینار همزمان با دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای سراسر کشور برگزار می شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی بیان داشت: هدف از برگزاری این جشنواره شناسایی ظرفیت و استعدادهای جوانان در انجام امور فرهنگی به عنوان سرمایه‌های عظیم کشور است که موقعیت و زمینه مناسب برای نمایان کردن استعدادهای خود را نداشتند که در این جشنواره توانمندی‌های خود را به منصه ظهور می گذارند.   

وی ادامه داد: محورهای این جشنواره فرهنگی و اجتماعی، مذهبی و اعتقادی، اقتصاد و کارآفرینی ،ورزش و نشاط است و مهلت ارسال آثار از طریق درگاه اینترنتی http:jaheshfestival.ir از ۲۱ بهمن ماه تا ۱۰ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ خواهد بود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی نیز در این آیین گفت: این دانشگاه گام نخست عملیاتی کردن فناوری های علمی و فرهنگی برداشته است که آثار مثبت این گنجینه‌های فرهنگی در آینده‌ای نزدیک مشهود است.

 مجید مافی اظهار داشت: آثار ارسالی از سراسر کشور در زیرشاخه‌های جداگانه مورد داوری قرار می‌گیرد و محتواهای برگزیده در گنجینه آثار چاپ و در اختیار مجموعه‌های فرهنگی و دستگاه‌های اجرایی قرار می‌گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha