به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید ابراهیم افتخاری روز دوشنبه در نشست با جمعی از خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: نام نویسی از متقاضیان تحصیل در حوزه های علمیه خواهران این استان در ۲ مقطع سیکل و دیپلم از ۲۵ بهمن ماه امسال آغاز شده و تا پایان خردادماه سال آینده نیز ادامه دارد.
وی افزود: ۲ روش برای نام نویسی متقاضیان تحصیل در حوزه های علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که شامل مراجعه حضوری و مراجعه به سایت اینترنتی به نشانی WWW.WHC.IR است.
مدیر حوزه علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: شرط سنی برای شرکت متقاضیان مقطع سیکل و دیپلم در آزمون ورودی حوزه های علمیه خواهران این استان به ترتیب ۱۷ و ۴۰ سال است.
حجت الاسلام افتخاری عنوان کرد: حوزه علمیه خواهران در پنج شهر کهگیلویه و بویراحمد شامل یاسوج، سی سخت، گچساران، دهدشت و لیکک وجود دارد که در حال تعلیم، تربیت و پرورش طلاب و مبلغان دینی هستند.
وی ابراز داشت: یک حوزه علمیه خواهران سطح سه معادل مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد نیز در رشته تفسیر و علوم قرآنی در شهر یاسوج وجود دارد.
مدیر حوزه علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد گفت: سال آینده ۲ رشته دیگر شامل کلام اسلامی و روانشناسی و مشاوره خانواده در این حوزه علمیه خواهران راه اندازی می شود و پیگیری ها و رایزنی های لازم نیز انجام شده است.
حجت الاسلام افتخاری اظهار داشت: هم اینک ۷۰۰ طلبه در پنج حوزه علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد مشغول به تحصیل بوده و تعداد دانش آموختگان آنها نیز تاکنون ۵۰۰ نفر بوده است.
وی افزود: ظرفیت پذیرش امسال در حوزه های علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد ۲۰۰ نفر است.
مدیر حوزه علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تمامی حوزه های علمیه خواهران این استان خوابگاه دارند.
حجت الاسلام افتخاری عنوان کرد: حوزه های علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد هر چند که نوپا هستند اما فعالیت های فرهنگی و اجتماعی طلاب و مبلغان دینی آنها به روز است.
وی ابراز داشت: کمبود امکانات برای ورود طلاب و مبلغان دینی حوزه های علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد به تمامی مسائل فرهنگی و احتماعی وجود داشته و بخش عمده ای از این فعالیت ها نیز به صورت خودجوش انجام می شود.
مدیر حوزه علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد گفت: پس از شیوع بیماری کرونا آموزش به طلاب حوزه های علمیه خواهران استان در فضای مجازی انجام شد اما مشکلاتی در این زمینه به ویژه در روستاها وجود داشته که از مهمترین آنها می توان به آنتن دهی ضعیف تلفن همراه، پوشش نامناسب اینترنت و نداشتن گوشی تلفن همراه هوشمند اشاره کرد.
حجت الاسلام افتخاری اظهار داشت: تعلیم، تربیت و پرورش طلاب در حوزه های علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد به طور تک بُعدی نیست بلکه آنان با ادیان بزرگ و فرقه ها و مذاهب مختلف اسلامی نیز آشنا می شوند.
وی افزود: اقدام ها و خدمات ارائه شده از سوی طلاب حوزه های علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد ارزنده بوده و به الگویی برای دیگر نقاط کشور نیز تبدیل شده است.
مدیر حوزه علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: یکی از این اقدام ها و خدمات راه اندازی بنت الزهرا در محله های مختلف شهر یاسوج برای انجام انواع فعالیت های مذهبی، فرهنگی و اجتماعی از جمله در زمینه پاسخ به مسائل شرعی، آموزش احکام، دادن مشاوره، آموزش همسرداری، تحکیم بنیان خانواده و تربیت فرزندان است.
حجت الاسلام افتخاری عنوان کرد: ۶۰ بنت الزهرا هم اینک در شهر یاسوج وجود داشته و ۲۰ مورد دیگر نیز در حال راه اندازی است.
وی ابراز داشت: شیوع بیماری کرونا تا حدودی در فعالیت ۶۰ بنت الزهرا شهر یاسوج اختلال ایجاد کرد اما آموزش ها و فعالیت های آنها از طریق فضای مجازی در حال انجام است.
مدیر حوزه علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی دیگر از اقدام ها و خدمات ارائه شده از سوی طلاب حوزه های علمیه خواهران این استان راه اندازی مهدهای قرآنی ویژه بانوان است و هم اینک نیز ۲۰ مورد از آنها در استان وجود دارد.
حجت الاسلام افتخاری اظهار داشت: سال گذشته در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در کهگیلویه و بویراحمد طرح کاهش طلاق با عنوان مداخله گری اسلامی در تعارضات خانوادگی از سوی طلاب و استادان حوزه های علمیه خواهران این استان اجرا شد.
وی افزود: هدف از اجرای این طرح کاهش انواع آسیب های اجتماعی در کهگیلویه و بویراحمد با بهره گیری از نگاه دینی و اخلاقی و تکنیک های روانشناسی بوده و طراح آن نیز مرکز حوزه علمیه خواهران کشور است.
مدیر حوزه علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: طلاب و استادان حوزه علمیه خواهران یاسوج بر اساس همین طرح در شهر مادوان به عنوان یکی از مناطق دارای آسیب های اجتماعی متعدد استان کارگاه های آموزشی و کلاس های مشاوره برای زوج های متعارض و ناسازگار برگزار کردند.
حجت الاسلام افتخاری عنوان کرد: هزینه های اجرای این طرح بر عهده حوزه علمیه خواهران یاسوج بوده و سال های آینده در دیگر مناطق کهگیلویه و بویراحمد که دارای آسیب های اجتماعی هستند نیز اجرا می شود.
وی ابراز داشت: طلاب و استادان حوزه های علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد آماده همکاری با متولیان امر و دستگاه های اجرایی این استان برای کاهش انواع آسیب های اجتماعی در استان هستند.
مدیر حوزه علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد گفت: بمنظور ارتقای هر چه بیشتر سطح علمی استادان حوزه های علمیه خواهران این استان از آموزش های حوزه علمیه خواهران کشور استفاده می شود.
حجت الاسلام افتخاری اظهار داشت: تولید محتوا در فضای مجازی برای پاسخ به شبهات دینی از سوی حوزه علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد انجام شده و نتیجه آن نیز چاپ و انتشار سه جلد کتاب در همین زمینه بوده است.
وی افزود: ستاد بحران حوزوی در کهگیلویه و بویراحمد برای مقابله با انواع بحران ها و ورود طلاب حوزه های علمیه برادران و خواهران این استان به منظور کمک به کاهش یا رفع آنها تشکیل شده است.
حجت الاسلام افتخاری بیان کرد: طلاب حوزه های علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد در زمینه اهمیت و ضرورت رعایت حجاب و عفاف فعالیت هایی را به طور مستمر در مدارس و دانشگاه های این استان و از طریق فضای مجازی انجام می دهند.
نظر شما