به گزارش امروز (سه شنبه) خبرگزاری «عربی ۲۱ »، گریفیتس گفت که با توجه به گسترش ویروس جدید کرونا بدون شک سال سختی را از نظر پذیرش مسافر پیش رو خواهیم داشت.
وی که از سال ۲۰۰۷ در فرودگاه دولتی دوبی فعالیت میکند، اظهار امیدواری کرد که با سرعت بخشیدن به انجام ایمن سازی (واکسیناسیون) در جهان، تقاضای سفر افزایش یابد.
گریفیتس هشدار داد که بازگشت فرودگاه دوبی به روال قبل از همه گیری کرونا، مدت زمان زیادی طول خواهد کشید و کشورها باید به جای اجتناب از خطر که روی از بین بردن ویروس متمرکز است، به یک استراتژی «مدیریت ایمن خطر» بپردازند.
فرودگاههای دوبی از شلوغترین قطبهای هواپیمایی خاورمیانه محسوب میشود که با شیوع ویروس کرونا در سال ۲۰۲۰ تعداد مسافران آن ۷۰ درصد کاهش یافت.
این فرودگاه که پایگاه هواپیمایی امارات و منبع اصلی درآمد دوبی است ، سال گذشته از ۲۵.۹ میلیون مسافر پذیرایی کرد که بیشتر آنها در سه ماهه اول یعنی قبل از شیوع بیماری همه گیر کووید- ۱۹ بودند.
تعداد پروازهای انجام شده توسط این فرودگاه در سال ۲۰۲۰ با کاهش ۵۱.۴ درصدی به ۱۸۳۹۹۳ پرواز و حجم انتقال محموله با کاهش ۲۳.۲ درصدی به ۱.۹ میلیون تن رسید.
طبق گزارش شورای بین المللی فرودگاه ها، فرودگاه بینالمللی دوبی چهارمین فرودگاه پر رفت و آمد در سال ۲۰۱۹ بوده است، اما جابجایی ۲۵.۹ میلیون مسافر در سال گذشته رتبه آن را کاهش داد.
شیوع ویروس کرونا از سال گذشته و ادامه این روند با گسترش ویروس جدید بخش سفر را نیز با مشکل مواجه کرده است، زیرا کشورها مرزها را بسته و محدودیتهای شدیدی را برای ورود به کشورشان اعمال میکنند.
پیش بینی میشود، ادامه این روند سازمانهای هواپیمایی به ویژه امارات را با مشکل مواجه کند.
نظر شما