حجتالاسلام محمد داداشزاده روز سهشنبه در دیدار با اعضای شورای هیئات مذهبی و مدیران هیاتهای عزاداری فعال میاندوآب اظهار داشت: علاوه بر آن، اقلام بهداشتی و تجهیزات پزشکی توسط هیئات مذهبی استان توزیع شده که این فعالیتها تاثیر گذاری افراد فعال دینی را به جامعه نشان داد.
وی با بیان اینکه کمک به آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد و ضدعفونی معابر در چند مرحله توسط هیاتهای عزاداری انجام گرفته، اضافه کرد: هیئات مذهبی برخواسته از بطن مردم هستند و باید مردم آن را مدیریت کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی با بیان اینکه نقش هیئات مذهبی در اجرای طرح کمکهای مومنانه در ایام شیوع کرونا بیبدیل است، گفت: در جریان پیروزی انقلاب اسلامی بیشتر فعالیتهای اجتماعی در مساجد انجام میگرفت و روحانی، هیاتهای مذهبی، مداحان، هیات امنای مساجد آن را مدیریت میکردند.
حجتالاسلام داداشزاده با بیان اینکه تمام فعالیتهای رزمندگان اعم از مرخصی، شهادت و اعزام نیروها در مساجد مدیریت میشد، اظهار داشت: اکنون نیز در زمان شیوع کرونا نقش هیئات مذهبی برجسته شد.
وی با اشاره به اجرای طرح امامان محله یا امامان روستا، گفت: این طرح که بیشتر به حاشیههای شهر توجه دارد، به منزله آن است که روحانی به جای ایفای نقش در سنگر امام جماعت مسجد، باید به مشکلات محلهها اعم از اجتماعی و دینی رسیدگی و در جهت رفع آنها و آسیبهای اجتماعی تلاش کند.
وی با بیان اینکه جمعآوری کمک های مردمی برای اقشار کمدرآمد یا تهیه جهیزیه برای نوعروسان نیازمند در محلهها با جذب مشارکت های مردمی دیگر اهداف طرح امامان محله است، گفت: این طرح به صورت مطلوب در حال اجراست و در حوزه های مختلف با حضور کارشناسان به مردم مشاوره داده میشود.
حجتالاسلام داداشزاده اظهار داشت: تمام این فعالیتها با محوریت مسجد و محله اجرا میشود و هدف اصلی رسیدگی به مشکلات مردم است.
دیدار با روحانیان طرح امامان محله، اعضای کانون مداحان، اعضای شورای هیئات مذهبی و مدیران نسبتهای عزاداری فعال میاندوآب و تجلیل از آنها از جمله برنامههای سفر مدیرکل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان غربی به میاندوآب بود.
در میاندوآب ۴۸۰ هیات عزاداری فعالیت میکنند.
نظر شما