به گزارش ایرنا، محمدمهدی مهدی خلاصه زاده روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران شهرستان افزود: با توجه به کاهش بارندگی در سال آبی جاری پیش بینی می شود از اردیبهشت ماه ۱۹۰ روستا دچار کمبود آب شوند و از اکنون جهت آبرسانی سیار به این روستاها در حال برنامه ریزی هستیم.
وی ادامه داد: تفت تنها شهرستانی است که با ۲۹ هزار مشترک روستایی و ۱۰ هزار و ۵۰۰ مشترک شهری، بیشترین تعداد مشترک روستایی را دارد و این تعداد از مشترکین شهری بیشتر است.
مدیر آب و فاضلاب تفت اضافه کرد: نیاز آبی شهرستان تفت ۱۴۷ لیتر بر ثانیه است در حالی که منابع داخلی شهرستان تنها کفاف ۱۰۸ لیتر بر ثانیه را می دهد و بقیه باید از طریق آب انتقالی تأمین شود.
وی به پروژه در حال اجرای آبرسانی به منطقه سانیج پرداخت و گفت: این پروژه ۷۶ درصد پیشرفت داشته و با نصب ملزومات آن آماده بهره برداری است.
خلاصه زاده برخی انتقادات اخیر به عملکرد آب و فاضلاب تفت را ناشی از انسجام بخشی آب و فاضلاب روستایی و شهری در سراسر کشور دانست و گفت: با ادغام این دو اداره پیمان کاران تغییر پیدا کردند و باید روال قانونی آن طی می شد.
وی ادامه داد: آب و فاضلاب تفت امور مختلف خود را توسط هفت پیمان کار مختلف دنبال می کند که پس از انسجام بخشی تنها ۲ پیمان کار در شهرستان حضور داشتند.
مدیر آب و فاضلاب تفت از اعطای وام به متقاضیان خرید انشعاب آب و فاضلاب خبر داد و گفت: با رایزنی که با بانک ملت شده است به متقاضیان تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال، بدون نیاز به سپرده بانکی با یک ضامن و با بهره ۱۸ درصد وام اعطا می شود.
وی اضافه کرد: متقاضیان انشعاب یا افرادی که مشکلاتی درباره انشعاب دارند می توانند با سامانه ۱۲۲ تماس حاصل کنند و نیاز به مراجعه حضوری ندارند.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری تفت در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
نظر شما