به گزارش ایرنا، زلزلهای به بزرگی ۵.۶ دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۲۲ و ۵ دقیقه شامگاه چهارشنبه شهرهای یاسوج و سی سخت در استان کهگیلویه و بویر احمد و همچنین بخشها و مناطقی از جنوب استان اصفهان در شهرستان سمیرم و دامنههای ارتفاعات دنا در این خطه را لرزاند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه این تیمها به محل اعزام شدند و فرمانده میدان مشخص شد اظهار داشت: هفت گروه ارزیاب ویژه برای بررسی مشکلات موجود در زمینه راهها، اماکن مسکونی نیز به منطقه پادنا اعزام شدند.
منصور شیشه فروش با اشاره به اینکه با توجه به سطح استانی این حادثه، شب گذشته ستاد مدیریت بحران در استانداری اصفهان و فرمانداری سمیرم تشکیل شد افزود:بر اساس گزارشهای جمعبندی شده حدود پنج نفر در این حادثه مجروح شدند و یک نفر از آنها به مرکز درمانی اعزام و چهار نفر دیگر بهصورت سرپایی مداوا شدند اطلاع رسانی لازم در این خصوص انجام شده و در زمان حاضر مورد خاصی وجود ندارد.
وی ادامه داد: این زلزله بعضی از شبکههای آب روستایی در منطقه پادنا را با مشکل مواجه کرد و کدورت آب این مناطق را افزایش داد که با اعزام نیروهای آب و فاضلاب به منطقه، مشکل آب شرب اهالی منطقه در حال برطرف شدن است.
همه راههای منطقه پادنا باز است
شیشه فروش اضافه کرد: ریزش کوه در چهار منطقه و مسدود شدن راهها در منطقه پادنای علیا و پادنا از جمله روستای خفر سمیرم گزارش شد که عوامل راهداری به محل اعزام شدند و بازگشایی راهها را انجام دادند.
وی خاطرنشان کرد: مشکل خاصی در مورد برق، گاز و مخابرات منطقه وجود ندارد و اوضاع تحت کنترل است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: دیوارهای پنج واحد مسکونی تخریب شده و یک واحد مسکونی هم بطور کامل تخریب شد اما با توجه به اطلاع رسانی به موقع کسی در محل حضور نداشت.
وی افزود: یک سری ترک و شکاف در منازل مسکونی گزارش شده است که برای اعلام آنها نیاز به بررسی و جمعبندی و ثبت در فرمها دارد.
به گفته شیشه فروش، امروز جلسه ای برای بررسی ابعاد خسارت برگزار خواهد شد و جمعبندی و پیگیریهای لازم در این زمینه انجام خواهد شد.
وی بیان کرد: بارندگی همچنان در منطقه پادنا ادامه دارد و تیمهای امدادی در محل مستقر هستند و با توجه به اینکه وضعیت عادی در استان اصفهان، کمک رسانی به اهالی زلزله زده سی سخت را شروع کردیم که در این زمینه شب گذشته ۲۰۰ تخته چادر از طریق هلال احمر برای کمک رسانی به این منطقه ارسال شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه هواشناسی وقوع بارش و تند باد را در بیشتر مناطق اصفهان را پیش بینی کرده است اظهار داشت: موج کم فشار و جبهه هوای ناپایدار از روز گذشته در استان استقرار پیدا کرده و بههمراه آن وزش تند باد و بارندگی پیش بینی شده بود که شب گذشته در مناطق غرب از جمله گلپایگان و خوانسار و مرکز استان وزش باد شدید و بارندگی گزارش شد.
وی با اشاره به اینکه تند باد تا حدود ۸۰ تا ۱۰۰ کیلومتر پیش بینی شده است افزود: این تند باد امروز هم در مناطق شرق و جنوب استان از جمله شهرضا و دهاقان و شرق اصفهان، نایین و خورو بیابانک ادامه خواهد داشت.
تند باد و شکستن درختان به پنج دستگاه خودرو در اصفهان آسیب زد
شیشه فروش خاطرنشان کرد: وزش باد شدید شب گذشته حدود ۳۰ اصله درخت را دچار آسیب کرد و موجب واژگونی و افتادن درخت بر روی پنج دستگاه خودرو شد.
وی ادامه داد: وزش تند باد همچنین به بیش از ۱۰ پایه برق در استان آسیب وارد کرد و برخی از سقفهای کاذب و بدون استحکام تخریب شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: هشدارهای لازم در خصوص کاهش دما بهدلیل نفوذ توده هوای سرد ارائه شده است و این کاهش محسوس دما بین هشت تا ۱۲ درجه سانتیگراد پیش بینی شده که بیشتر مناطق استان را در بر خواهد گرفت و تا روز شنبه هفته آینده ادامه خواهد یافت.
وی با بیان اینکه توصیههای لازم در مورد احتمال یخ زدگی محصولات کشاورزی و لغزندگی جادههای کوهستانی ارائه شده اضافه کرد: محافظت از محصولات کشاورزی در برابر سرما و بیمه محصولات کشاورزی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که باغداران و دامداران باید به این موضوع توجه داشته باشند.
شیشه فروش اظهار داشت: شهروندان در این مدت باید از صعود به ارتفاعات و از قرار گرفتن و پارک خودروها در کنار ساختمانهای نیمه کاره، داربستهای غیر مقاوم و درختان بلند و فرسوده خودداری کنند.
وی یادآور شد: با توجه به پیش بینی وقوع طوفان و گرد و غبار در مناطق شرقی استان و یخ زدگی در مناطق غرب، رانندگان به توصیههای پلیس توجه داشته باشند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: تیمهای امدادی استان در ۴۲ راهدارخانه مستقر هستند و تلفنهای ۱۱۲ هلال احمر، ۱۱۵ اورژانس و ۱۱۰ نیروی انتظامی همچنان آماده فعالیت و پاسخ دهی و امداد رسانی به شهروندان است.
وی گفت: جلسه ستاد مدیریت بحران استان اصفهان نیز برای پیش بینی های لازم در خصوص طوفان فعال است و توصیههای لازم برای تخلیه نخاله از دهانه پلها و مسیلها به شهرداریها انجام شده است و آب منطقه ای گشت و نظارت در زمینه و بازگشایی مسیر رودخانهها را بر عهده دارد و اداره راه، جهاد کشاورزی و شهرداریها سیل بندهای اطراف شهرها، قنوات و مزارع و باغ ها و راهها را بررسی خواهند کرد.
نظر شما