به گزارش بسیج قم، سردار محمد زهرایی در حاشیه اجلاسیه مجمع جهادگران استان قم اظهار داشت: این گروهها در قالب ماموریتهای محوله خدمات تخصصی متنوعی را برنامهریزی و ارایه میکنند.
وی با بیان اینکه جریان جهادی کشور از سال ۷۹ فعالیت خود را در قالب اردوهای جهادی و سپس گروههای جهادی آغاز کرد، افزود: این جریان امروز به حرکتهای جهادی تبدیل شده و به عنوان فناوری، فرهنگی انقلاب و مولفه قوی شدن ایران اسلامی مطرح است.
وی با اشاره به اینکه جریان جهادی کشور با الگوگیری از جریان مقاومت، مکتب شهید سلیمانی و هشت سال دفاع مقدس به سمت جبههسازی حرکت میکند، گفت: این جریان عظیم خود را برای ایفای نقش موثر در مسیر حرکت و توانمندسازی انقلاب اسلامی و تحقق تمدن نوین اسلامی و مقابله با کینهتوزی دشمنان آماده میکند.
زهرایی، اخلاص و معنویت در فعالیتها و ارایه خدمات تخصصی به اقشار آسیب پذیر و مناطق محروم را از مهمترین اهداف بسیج سازندگی برشمرد و گفت: این مهم، با شبکهسازی از طریق تشکیل شورایهای جهادی شهرستانی و مجمع جهادی استانها شکل گرفته است.
رئیس بسیج سازندگی کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر و در قشرهای ۲۲ گانه بسیج، ۴۲ هزار گروه جهادی تخصصی به صورت جغرافیایی و محلهمحور تشکیل شده است.
وی با اشاره به ویژگیهای خاص استان قم به لحاظ فکری و اندیشه ورزی افزود: گروههای جهادی قم علاوه بر ارایه خدمات اجتماعی و رسیدگی به اقشار آسبپذیر؛ در زمینه روشنگری، آگاهسازی و تولید محتوای دینی و انقلابی فعالیت دارند.
در حال حاضر ۱۵ هزار بسیجی در قالب ۵۳۲ گروه جهادی در استان قم فعالیت دارند.
در اجلاسیه مجمع جهادگران استان قم مهمترین اهداف و برنامههای گروههای جهادی با توجه به نیازهای روز کشور و توطئهافکنیهای دشمنان در حوزههای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بررسی شد./
نظر شما