به گزارش ایرنا، جعفر کوشا روزیکشنبه در نشستی با خبرنگاران در یزد که برای پیشگیری از شیوع کرونا با رعایت نکات بهداشتی برگزار شد، با اشاره به اینکه یکی از شاخصههای توسعه پایدار در دنیا، استقلال کانون وکلاست و بر این اساس این مجموعه عضو اتحادیه کانون وکلای دنیا نیز است، افزود: حفظ این استقلال در راستای انجام وظایف تعریف شده جزو نیازهای اصلی است .
وی ادامه داد: دغدغه دیگر کانون و اعضای آن در سراسر کشور مربوط به قوه قضاییه است که ورود، دفاع و تعامل باید به گونهای باشد که خروجی آن ایجاد احساس امنیت برای وکلا کند و در این خصوص تاکنون اقدامات خوبی صورت گرفته است باید این موارد روز به روز تقویت شود.
این مسوول به اهمیت و نقش رسانههای گروهی در انتقال و انعکاس مسایل مربوط به کانون وکلا و مطالبات و دغدغهها طبق واقعیت ها همراه با روشنگری دقیق به عنوان یک ضرورت اشاره کرد و گفت: اولین گام و هدف کانون به صورت فراگیر و جدی ارتباط با رسانه هاست ،باید اخبار صحیح اطلاعرسانی شود.
کوشا با بیان اینکه این اتحادیه از سال ۸۲ فعالیت خود را آغاز کرد و طبق اساسنامه نحوه انتخاب هیات رییسه از سوی هیات مدیره کانون اداره و تصمیمگیری میشود، یادآور شد: هماکنون ۲۵ کانون در کشور وجود دارد که به زودی این تشکل در استان های خراسان شمالی و جنوبی ،سمنان، هرمزگان ،سیستان و بلوچستان راه اندازی میشود.
وی اظهار کرد: کانون وکلا ثمره مبارزه پیشکسوتان این حوزه بود که به این مرحله رسید و به عنوان یک نهاد مدنی، قانونی و صنفی فعالیت دارد و وکلا وظایف خود را در دفاع از حقوق عامه انجام میدهند و وظیفه آن ارایه خدمات عمومی به مردم است.
همچنین رییس هیات مدیره کانون وکلای یزد گفت: این کانون از سال ۹۵ از کانون مرکز مستقل شد که تاکنون ۲ دوره انتخاب هیات مدیره را پشت سرگذاشت و هماکنون سومین دوره هیات مدیره آن است و استان یزد ۹۷۴ وکیل پایه یک فعال دارد.
علی زارع مهرجردی افزود: تاکنون ۲۳۳ مورد انتقال وکلا از استان یزد انجام شد، ۲۷ نفر انصراف و سه نفر بازنشسته شدند ، ۷۵ نفر تعلیق فعالیت درخواست کردند که تاکنون ۲۹ نفر از اعضا هم فوت کردهاند.
در پایان نشست یادشده به سووال های خبرنگاران پاسخ داده شد.
کانون وکلای دادگستری یزد از سال ۱۳۹۵ به عنوان بیست و چهارمین کانون مستقل در کشور فعالیت خود را آغاز کرد.
نظر شما