علیرضا وارثی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اقدامات اداره کل بهزیستی در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی، اظهار داشت: این اداره کل از سال های قبل برای برگزاری طرح ها و دوره های مختلفی از جمله همیاران سلامت روان اجتماعی، پایگاههای سلامت اجتماعی، آموزش مهارت زندگی، آموزش پیش از ازدواج و آموزش مادران باردار به منظور کاهش آسیب های اجتماعی اقدام کرده است.
وی افزود: یکی از مهمترین این طرحها همیاران سلامت روان اجتماعی است که در استان قزوین ۱۷ گروه در این زمینه فعالیت می کنند و به ارایه خدماتی از جمله ارتقای سلامت روان اجتماعی اجتماعات محلی، تقویت رویکردهای تصمیم گیری و حل مساله گروهی در قبال مسائل اولویت بندی شده از طرف مردم و ارتقای سرمایه اجتماعی می پردازند.
این مسوول گفت: دیگر فعالیت سازمان بهزیستی در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی راه اندازی پایگاه های سلامت اجتماعی است که در استان قزوین ۱۵ پایگاه در این زمینه به فعالیت می پردازند و خدماتی را در زمینه های مختلف از جمله آگاهسازی، اطلاع رسانی و آموزش به مردم محلی، گسترش روحیه مشارکت جویی، شناسایی مسایل و آسیب های محله، توانمندسازی اهالی و تسهیل فرآیندهای مشارکتی محلی ارایه می کنند.
وارثی با بیان اینکه همیار مادر و کودک طرح دیگری است که با هدف کاهش آسیب های اجتماعی انجام می شود،افزود: در این طرح، ضمن شناسایی مادران باردار با اقدامات آموزشی، حمایت های روانی-اجتماعی و تشکیل گروه های همیاری مادران تلاش می شود همزمان با افزایش تاب آوری مادران، محیط امن و مناسبی جهت طی دوران بارداری و پس از آن پرورش نوزادان تا سن سه سالگی فراهم گردد.
مدیر کل بهزیستی استان قزوین اظهار داشت: اداره کل بهزیستی استان قزوین تمام تلاش خود را انجام می دهد تا با اجرای هر چه بهتر این طرح ها باعث کاهش مشکلات و آسیب های اجتماعی در سطح استان شود.
نظر شما