ماموستا ملا عباس احمدی روز دوشنبه در مراسم اردوی مجازی راهیان نور دانش آموزان بوکانی که در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور جمعی از مسوولان برگزار شد، افزود: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تقویت روحیه معنویت در بین نسل جوان سبب پویایی، نشاط، صلابت جامعه و استمرار فرهنگ متعالی ایرانی اسلامی میشود.
وی ادامه داد: برای تقویت روحیه جهادی و انتقال ارزشهای هشت سال دفاع مقدس به نسل جوان و دانش آموزان، اردوهای راهیان نور بسیار الزامی بوده و باید مسوولان به این امر توجه ویژه ای داشته باشند.
امام جمعه بوکان برگزاری مجازی اردوی راهیان نور را در شرایط فعلی ابتکار بسیار مثبتی عنوان کرد و اظهار داشت: لازم است تا با برگزاری این چنین برنامه هایی دوران جنگ و رشادت رزمندگان برای نسل جوان و دانشآموزان بازگو شود.
ترویج فرهنگ دفاع مقدس بهترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی است
فرمانده سپاه بوکان نیز در این مراسم با تبریک ولادت امام جواد (ع) و تبریک ولادت امام علی (ع) و روز پدر گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا امسال نتوانستیم دانش آموزان را در قالب اردوهای راهیان نور به مناطق عملیاتی اعزام کنیم اما در نهایت تصمیم بر آن شد این طرح به صورت مجازی برگزار شود.
سرهنگ پاسدار حسین جمشیدی ادامه داد: شیوع ویروس کرونا مانع سفر حقیقی به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس شد اما با ابتکاری نو بستر اعزام دانش آموزان در قالب راهیان نور با مشارکت سپاه، بسیج و آموزش و پرورش در بستر مجازی فراهم آمد.
وی با بیان اینکه راهیان نور گنج نهفته معنویت است، افزود: اگر این گنج نهفته را استخراج کنیم می تواند در زندگی ما تاثیر بسزایی داشته باشد.
فرمانده سپاه بوکان بیان کرد: به برکت خون شهیدان، انقلاب اسلامی ایران هر روز در جهان قدرتمندتر شده و توطئههای دشمنان یکی پس از دیگری با شکست مواجه میشود.
در این مراسم از دانش آموزان فعال عرصه فرهنگی آموزش و پرورش بوکان تجلیل شد.
نظر شما