رییس شورای شهر: شیراز به هیچ مصوبه ساختاری جدیدی نیاز ندارد

شیراز-ایرنا-رییس شورای شهر شیراز گفت: می‌توانیم امروز با قاطعیت بگوییم که این شهر دیگر در حوزه ساختاری به مصوبه جدیدی از سوی این نهاد نیاز ندارد و تمام آنچه که لازم بوده تاکنون انجام شده و از این به بعد باید بر روند اجرای مصوبات نظارت کرد.

عبدالرزاق موسوی، دوشنبه در آیین رونمایی از سامانه اطلاعات مدیریت پروژه (PMIS)، سامانه «مدیریت حمل و نقل بار و سامانه "سبزینه" شهرداری شیراز با بیان اینکه آنچه امروز شاهد آن هستیم محصول فرآیندی است که از آغاز شکل‌گیری شورای پنجم به آن توجه شده، افزود: سامانه مدیریت اطلاعات پروژه در سال ۱۳۹۷ و به ابتکار کمیسیون برنامه و بودجه وقت تاسیس شد و در کمیسیون شهرسازی و معماری و نیز کمیسیون‌های عمران و حمل ‌و نقل با جدیت دنبال شد.

وی، با اشاره به اینکه شورای پنجم از ابتدا بر آن بود که موضوع شهرداری الکترونیک را نهادینه کند، اظهار داشت: موضوع شهرداری الکترونیک مبتنی بر ۲ اصل خدمات‌رسانی آسان، سریع، با کیفیت و نیز شفاف‌سازی است.

رییس شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: این شورا برای نخستین بار در برنامه پنج‌ساله پنجم، ۳۶۰ شاخص کمی را تدوین کرده است که برای ارزیابی برنامه‌های مختلف شهرداری به آن مراجعه می‌شود و به تبع آن، برش‌های این برنامه پنج‌ساله در برگیرنده تمام برنامه‌ها و فعالیت‌های این نهاد است.

موسوی، با بیان اینکه تاکنون مصوبات بسیار مهمی در همین مسیر به تصویب شورای اسلامی شهر شیراز رسیده است، گفت: یکی از این مصوبات مربوط به سامانه شفافیت است که بر این باوریم این سامانه با وجود ارزشمند و منحصربه‌فرد بودن اما با آن چه می‌خواستیم و می‌خواهیم همچنان فاصله دارد، با وجود این، ۲ مصوبه نیز در زمینه تعارض منافع داشتیم که در فرصت باقی مانده از فعالیت شورای پنجم به سامانه اطلاعات مدیریت پروژه (PMIS) متصل خواهد شد.

او اضافه کرد: به طور میانگین، شهرداری شیراز سالانه یک هزار و ۵۰۰ قرار داد با افراد و مجموعه‌های مختلف منعقد می‌کند که می‌توان براساس آن، حجم گردش مالی شهرداری را بررسی کرد که با تمام اعتبارات سایر نقاط استان فارس برابری می‌کند.

باید زمینه تعارض منافع را برطرف کرد

رییس شورای اسلامی شهر شیراز، با بیان اینکه فساد بر مبنای تعارض منافع شکل می‌گیرد، گفت: تعارض منافع بستر فساد است و باید آن را کاهش داد و یکی از راهکارهای کاستن از تعارض منافع، راه‌اندازی سامانه PMIS است که کنترل و نظارت را ممکن می‌سازد.

موسوی، با اشاره به اینکه در زمینه قراردادها مشکلاتی جدی وجود دارد، بیان کرد: به همین سبب است که تاکید می‌کنیم راه‌اندازی سامانه‌های هوشمند یادشده و نیز تحقق شهرداری الکترونیک ضروری است، البته به ثمر رسیدن آن مشروط به این است که شهرداری، این سامانه را تکمیل کند و کارشناسان آن را به کار گیرند.

موسوی ادامه داد: چنانچه مدیر یا کارشناسی در شهرداری برای استفاده از این سامانه، کوچکترین ضعف انگیزه از خود نشان دهد سامانه دچار مشکل خواهد شد همچنین اگر مدیری توانایی انجام این کار را ندارد باید جایش را به فرد دیگری دهد زیرا موضوع حقوق و منافع مردم مطرح است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha