۴ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۵۳
کد خبرنگار: 804
کد خبر: 84240149
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

حزب الله لبنان از مرحوم انیس نقاش به عنوان مجاهد نام برد

تهران- ایرنا- حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای درباره درگذشت انیس نقاش چهره قدیمی و سرشناس مقاومت و تحلیلگر برجسته لبنانی، از وی به عنوان مجاهد، متفکر و پژوهشگر بزرگ نام برد.

رسانه ها روز دوشنبه از درگذشت این مبارز لبنانی در سن ۷۱ سالگی بر اثر ابتلا به کرونا در دمشق پایتخت سوریه خبر دادند.

حزب الله در این بیانیه، درگذشت انیس نقاش را به خانواده، دوستان و هوادارانش تسلیت گفته و از خداوند برای وی طلب رحمت کرده است.  

در بخشی از بیانیه حزب الله آمده است : مرحوم انیس نقاش یکی از مهمترین متفکران و پژوهشگران منطقه ما بود و چندین مورد پژوهش و مطالعات مهم راهبردی ارایه داد که تحول بسزایی را در مسیر رویارویی فراگیر با دشمن صهیونیستی  ایجاد کرد.

بیانیه می افزاید: برادر عزیز استاد انیس نقاش سال های زیادی از عمر خود را صرف مقاومت و مجاهدت کرد و موضوع فلسطین همواره در قلب و ذهن وی جای داشت.

حزب الله همچنین تاکید کرد که وی با تمام توان از مقاومت در لبنان و گزینه های سیاسی و جهادی آن در محافل مختلف بین المللی و تریبون های داخلی و بین المللی حمایت کرد.

بیانیه حزب الله افزود : این فقید سعید در برابر توطئه هایی که علیه سوریه در جنگ تمام عیار گروه های تروریستی و حامیان بین المللی و منطقه ای آنها صورت گرفت، مقابله کرد.

"انیس نقاش" مبارز لبنانی و عضو سابق جنبش فتح بود که بخش بزرگی از عمر خود را در راه مبارزه با رژیم صهیونیستی صرف کرد.

نقاش  در سال ۱۹۶۸ به جنبش فتح پیوست و مسئول آموزش نیروهای این جنبش در اردوگاهی در جنوب لبنان را بر عهده داشت. او همچنین در تمامی سال‌های مبارزه ارتباط قوی با حزب‌الله لبنان و شخص «شهید عماد مغنیه» داشت. به طوریکه در مصاحبه‌ای گفته بود: « اگر کسی به من می‌گفت که همه جان و وجودم را برای یک ساعت از عمر او بدهم، این کار را برای کسی جز عماد نمی‌کردم.»

او همچنین در سال‌های اقامت در دمشق، مرکز مطالعاتی امان را راه انداخت. بسیاری از کاربران عربی نوشته‌اند که انیس نقاش تمامی عمر خود را برای آزادی فلسطین و مقاومت هزینه کرد. چه زمانی که در دوره جوانی در لبنان نیروهای فتح را آموزش می‌داد، چه زمانی که برای انقلاب اسلامی ایران دست به سلاح برد و چه زمانی که با اقامت در دمشق به فعالیت پژوهشی و رسانه‌ای در راستای اهداف مقاومت مشغول شد.

او در سال ۱۹۸۰ به اتهام تلاش برای ترور بختیار آخرین نخست وزیر ایران قبل از پیروزی انقلاب به زندان افتاد. او پس از آزادی از زندان فرانسه در سال ۱۹۹۰ به تهران بازگشت و زندگی عادی اش را خارج از موطن اش از سر گرفت.اگر چه در سال های پس از آزادی بارها به لبنان و سوریه هم سفر کرد.

انیس نقاش در طول سالهای گذشته به عنوان پیشگام رسانه ای در حوزه مقاومت فعال بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha