۶۸۵ میلیارد ریال طرح اشتغال پایدار روستایی در مهاباد اجرا شد

مهاباد- ایرنا- فرماندار ویژه مهاباد گفت: ۶۸۵ میلیارد ریال طرح اشتغال‌زا با همکاری بانک‌های عامل، دستگاه‌های اجرایی و نهادهای حمایتی در این شهرستان اجرایی شده است.

عارف خدرلو روز سه شنبه در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان مهاباد اظهار داشت: مهاباد با پرداخت این میزان تسهیلات رتبه نخست جذب اعتبار اشتغال پایدار روستایی را بین شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه در کنار پرداخت این میزان پرداختی به متقاضیان حدود هزار و ۷۰۰ نفر تعهد شغلی ایجاد شده است، اضافه کرد: تعداد اشتغالزایی واقعی و تعهدی که سرمایه‌گذار داده باید توسط یک کارگروه رصد و راستی آزمایی شود.

فرماندار ویژه مهاباد با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال دغدغه اصلی دولت است، اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود، شغل‌های سنتی دیگر جوابگوی معیشت مردم نیست و گرایش به شغل‌های جدید به ویژه در زمینه فضای مجازی، گردشگری و دانش بنیان باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

خدرلو، از واحدهای صنفی و تجاری که برای حفظ سلامت مردم حدود یک سال کسب و کار خود را تعطیل کرده‌اند، قدردانی کرد و گفت: اولویت اصلی ما در شرایط فعلی، سلامت شهروندان در مقابل بیماری کووید-۱۹ بوده و در اجرای پروتکل های بهداشتی با شخصی تعارف نداریم.

وی ضمن انتقاد از شعب‌ بانک ها که دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نمی کنند، گفت: آخرین تذکر برای رعایت پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا و فاصله گذاری اجتماعی به بانک‌ها اعلام شده و در صورت تکرار نسبت به پلمب شعبه مورد نظر اقدام خواهد شد.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهاباد هم در این جلسه گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۷ تا پایان سال ۱۳۹۸ بالغ بر ۵۰۰ فقره پرونده اشتغال پایدار روستایی تشکیل و به بانک های عامل معرفی شده که نسبت به سهمیه ابلاغی شهرستان حدود ۶ برابر از لحاظ تسهیلات بیشتر از است.

بارزان دانشمند بیان کرد: بانک کشاورزی با ۴۷۲ میلیارد ریال، پست بانک با ۸۹ میلیارد ریال، بانک توسعه تعاون با ۷۶ میلیارد ریال و بانک صندوق کارآفرین امید با ۴۷ میلیارد ریال بیشترین پرداختی تسهیلات اشتغال پایدار روستایی را داشته است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون امکان ثبت نام در سامانه کارا برای دریافت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی وجود ندارد، گفت: ۲ پروژه بلاتکلیف در سال جاری نیز در قالب همین طرح با پرداخت تسهیلات ۴۰ میلیارد ریالی راه اندازی شده است.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت هم در این جلسه گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا برای ۹ واحد تولیدی و صنعتی که دچار آسیب و زیان شده بودند، پرونده تشکیل و به بانک معرفی شد.

محمد جهین اضافه کرد: در مجموع ۱۶۹ میلیارد ریال تسهیلات هم به این واحدها در راستای جبران خسارت وارده بر کسب و کار پرداخت شده است.

وی بیان کرد: از تعداد کل پرونده واحدهای فعال مهاباد هفت واحد تولیدی، ۲ واحد کشاورزی و ۲ واحد دارای پروانه کسب بودند که با درخواست وام، مشمول دریافت تسهیلات قرار گرفتند.

در ادامه این جلسه هر یک از بانک های عامل نسبت به مشکلات پرداخت تسهیلات و بازپس گیری تسهیلات اشتغال پایدار روستایی مطالبی بیان کردند.

به گزارش ایرنا سهم آذربایجان‌غربی از تسهیلات اشتغال فراگیر روستایی چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال است که بر اساس طرح های پیشنهادی بین شهرستان ها تقسیم می شود و محدودیتی در زمینه تخصیص این اعتبارها وجود ندارد.

سهمیه ابتدایی شهرستان مهاباد از تسهیلات اشتغال فراگیر روستایی ۱۱۰ میلیارد ریال پیش بینی شده بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha