۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۲:۲۰
کد خبرنگار: 1936
کد خبر: 84240739
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رعایت پروتکل‌های بهداشتی راهکار اصلی مهار ویروس کرونا است

همدان- ایرنا- رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا استان همدان با اشاره به نگرانی بابت بروز پیک چهارم همه گیری ویروس کرونا، گفت: میزان رعایت پروتکل های بهداشتی و همراهی مردم در اجرای این دستورالعمل ها راهکار اصلی و موثر برای مهار ویروس کرونا و بهبود شرایط برای حفظ سلامت عمومی جامعه است.

«اسدالله ربانی مهر» روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر پرهیز مردم از ترددهای غیرضروری به خصوص در ایام پایانی سال، افزود: مواظب باشیم برای یک خرید غیرضروری گرفتار کرونا نشویم چراکه فرصت خرید همیشه هست اما فرصت زندگی کردن همیشگی نیست.

وی با بیان اینکه تاکنون موردی از ابتلا به ویروس کرونا انگلیسی در استان همدان مشاهده و گزارش نشده است، خاطرنشان کرد: بزرگترین هدیه به کادر بهداشت و درمان برای یکسال سختی و ایثار، رعایت پروتکل ها و پرهیز از دورهمی ها است.

ربانی مهر ادامه داد: برای وقوع پیک چهارم کرونا در اسفند ماه نگرانی زیادی وجود دارد و شرط عبور از این شرایط همکاری مردم و رعایت پروتکل های بهداشتی است.

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا استان همدان گفت: بزرگترین هدیه به کادر بهداشت و درمان برای زحمت یکسال اخیر، رعایت پروتکل ها و پرهیز از دورهمی هاست.

ربانی مهر با تاکید بر اینکه شرایط استان همدان بهتر از دیگر استانها است اما این وضعیت پایدار نیست، اظهار داشت: تثبیت و بهبود شرایط در روزهای آینده بستگی به میزان رعایت پروتکل های بهداشتی دارد.

به گزارش ایرنا، رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان در جلسه روز شنبه ستاد استانی مقابله با کرونا گفت که هم اینک شهرستان تویسرکان در وضعیت نارنجی سه شهرستان اسدآباد، فامنین و کبودراهنگ در وضعیت آبی و ۶ شهرستان دیگر استان همدان در وضعیت زرد کرونایی هستند.

«رشید حیدری مقدم» افزود: بررسی وضعیت طغیان های صورت گرفته موید این است که ۶۵.۴ درصد مبتلایان به این ویروس به علت شرکت در اجتماعات، ۳۱ درصد تماس درون خانگی و چهار درصد رعایت نکردن فاصله گذاری اجتماعی در محیط کاری است.

ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

بیماری کووید ۱۹ بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تاکنون حدود ۱۱۲ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده و بیش از دو میلیون و ۴۵۰ هزار نفر نیز بر اثر بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست داده‌اند. 

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش ویروس کرونا در انگلستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha