به گزارش ایرنا، اسماعیل غنیان روز سهشنبه در چهارمین جلسه تخصصی کارگروه اشتغال استان سمنان در سالن یادگار امام (ره) استانداری ابراز داشت: سهمیه استان سمنان از محل تسهیلات مشاغل خانگی ۵۰ میلیارد ریال است.
وی ادامه داد: تعداد زیادی از متقاضیان برای فعالیت در زمینه صنایع دستی مانند قالیبافی، گلیمبافی، کشاورزی، کشت گیاهان دارویی و خیاطی درخواست تسهیلات مشاغل خانگی ارائه دادهاند.
وی بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۶ هزار و ۸۳۵ نفر جوینده کار بودند که از این تعداد یک هزار و ۹۶۲ نفر مشغول به کار شدند.
مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان گفت: ۵۸ درصد از افراد دارای مهارت جویای کار در استان، از ابتدای امسال تاکنون به کار گمارده شده اند.
غنیان تصریح کرد: ۶۱ درصد جویندگان کار استان سمنان در سالجاری را آقایان و ۳۹ درصد را بانوان تشکیل میدهند و از مجموع جویندگان کار استان ۶۱ درصد فاقد مهارت و ۳۹ درصد نیز دارای مهارت هستند.
وی اضافه کرد: ۶۰ درصد از جویندگان کار، دارای مدرک تحصیلی دیپلم و فوق دیپلم بوده و ۴۰ درصد نیز دارای تحصیلات عالی هستند.
مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان یادآور شد: ۶۵ درصد از افراد به کار گمارده شده در سال جاری را آقایان و ۳۵ درصد را خانمها تشکیل میدهند.
وی اضافه کرد: در استان سمنان فرصت شغلی وجود دارد، اما کارگر نیست و ضرورت دارد افراد جویای کار بدون مهارت به سمت مهارت آموزی در مراکز فنی و حرفه ای هدایت شوند.
غنیان اظهار داشت: طی سالهای اخیر حدود ۱۰ هزار نفر در استان سمنان در زمینههای مختلف مانند از استخدام، پیمانکاری، واگذاری و صدور مجوز مشغول به کار شدند.
۹۴ درصد تعهد اشتغال استان سمنان محقق شد
مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان اضافه کرد: امسال تعهد اشتغال استان سمنان ایجاد ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر بوده که تا این لحظه ۹ هزار و ۸۸۰ نفر به کار گمارده شده و ۹۴ درصد تعهد اشتغال استان براساس گزارشگیری در سامانه رصد محقق شده است.
وی ادامه داد: شهرستان های شاهرود، سرخه و سمنان با تحقق ۱۰۰ درصدی تعهدات خود در زمینه اشتغال بهترین عملکرد را در سامانه رصد دارند.
وی ادامه داد: جمع اعتبار استان سمنان در بخش تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری سههزار و ۱۰ میلیارد ریال است که تاکنون ۲ هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال تصویب و ۲ هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.
غنیان یادآور شد: مجموع تسهیلات روستایی و عشایری در استان سمنان سههزار و ۱۰ میلیارد ریال است که از این میزان اعتبارات ۲ هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال بوده که تاکنون ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال آن جذب شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان گفت: ۱۴ درصد اعتبارات استان مربوط به تسهیلات ناشی از واحدهای آسیب دیده ازشیوع کرونا تاکنون جذب شده است.
نظر شما