به گزارش خبرنگار ایرنا، با بهرهبرداری از این طرح در فاز نخست برای ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و یک هزار نفر دیگر بطور غیرمستقیم اشتغال ایجاد می شود.
فرماندار اقلید در این آیین گفت: کمبود فرصتهای اشتغال، یکی از مشکلات اصلی جامعه است، موضوعی که زمینهساز بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی است و جهت کمرنگ شدن این معضل و در راستای اشتغال فارغ التحصیلان رشته های دانشگاهی، دولت بی وقفه در حال تلاش است.
خلیل بزرگی ادامه داد: با توجه به موقعیت مواصلاتی وجغرافیایی شهرستان اقلید همانند آزادراه اصفهان به شیراز، راه آهن اقلید به یزد، جاده طریق الرضا و ظرفیت های بالقوه گردشگری زمینه های مناسبی جهت تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری فراهم شده است.
وی ضمن تشکر از مسوولان تسهیل گر در ایجاد اشتغال گفت: با ورود سرمایه داران جهت سرمایه گذاری در شهرستان در راستای شکوفایی و ورود شهرستان به حوزه های صنعتی گام های اساسی برداریم.
نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: ظرفیت مناسب این منطقه و نزدیک بودن به معدن خاک نسوز استقلال آباده، موجب رشد این کارخانه خواهد شد که خیر و برکت بسیاری برای مردم شهرستان و منطقه در پی خواهد داشت.
مسلم صالحی ادامه داد: با آغاز بهره برداری از این کارخانه، صنایع دیگر وابسته به این صنعت نیز رونق پیدا خواهد کرد و همچنین با تصویب رشته های دانشگاهی مرتبط با کاشی و سرامیک، تکمیل فرآیند این زنجیره انجام میشود.
وی با بیان اینکه این طرح چراغ امید اشتغال در منطقه است افزود: ایجاد اعتبار صنعتی ویژه منطقه که به جهت احداث این کارخانه صورت گرفته است میل به سرمایه گذاری را افزایش داده و زمینه را برای ورود دیگر سرمایه گذاران به منطقه فراهم می کند.
در این مراسم، حجت الاسلام طالبی امام جمعه این شهرستان گفت: عرصه تولید و رونق اقتصادی، امید را به دل جامعه تزریق می کند و برای سرمایه گذارانی که به طور جهادی در این راستا قدم برداشته اند آرزوی موفقیت می کنم.
شهرستان اقلید با برخورداری از شهرکهای صنعتی اقلید ۱ و ۲، نواحی صنعتی تیمارجان، خنجشت، حسنآباد و سده در ۲۶۷ کیلومتری شمال شیراز قرار دارد.
نظر شما