به گزارش ایرنا، علی زینیوند روز جمعه در حاشیه سفر به بخش ماهان کرمان در جمع رسانهها افزود: این بخش در تمامی حوزههای یاد شده، ظرفیتهای مناسبی برای توسعه دارد لذا از مردم و جوانان تقاضا میشود هیچگاه به دنبال سرمایهگذاری در صنایع آلاینده برای این باغشهر زیبا نباشند.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: امروز بازدیدی از بخش پرظرفیت ماهان با سه شهر داشتیم که بنظر میرسد قابلیت های ماهان گردشگری و کشاورزی است اما باوجود موقعیت خاص و ظرفیتها توسعه شرکتها و طرح های مرتبط با دانش بنیان میتوانند محور توسعه منطقه زیبای ماهان شوند.
استاندار کرمان با اشاره به بازدیدهای مختلف از پروژههای گردشگری، کشاورزی و زیرساختهای ماهان گفت: سیلاب بخشی از مناطق کشاورزی و مسکونی ماهان را تهدید میکند و منابع طبیعی اقدامات موثری در این حوزه اجرا کرده و فعالیتهایی نیز در دست اقدام است لذا طی یک برنامه یک تا ۲ سال آینده تا حد ممکن اطمینانی برای جلوگیری از آسیب سیلابهای احتمالی در این منطقه حاصل میشود.
وی تصریح کرد: اتفاقاتی مناسب در حوزه گردشگری ماهان طی این سالها توسط ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان اجرایی شده و برنامههای مفصلی در حوزه باغات، خانههای قدیمی وجود دارد.
زینیوند افزود: همچنین شهرداری ماهان در حوزه زیرساختهای شهری متناسب با این شهر زیبا اقدامات مطلوبی اجرا کرده که ضمن برنامهریزی، متناسب با آن تصمیم به تخصیص اعتبارات استانی در نقاطی با ویژگیهای توسعهای به این بخش هدایت میشود.
وی با بیان اینکه ماهان در حوزه کشاورزی طرحهای مطرحی همچون پروژه ماهیان خاویاری و پرورش قارچ دارد گفت: یکی از بزرگترین مجموعههای پرورش گاو شیری کشور و زنجیره تولید این مجموعه بزرگ، در این بخش فعال است که مشکلاتی با برخی دستگاهها داشت که بخشی از آن برطرف و مابقی طی نشستی ویژه با حضور دستگاههای مربوطه رفع میشود.
دیدگاه مثبت استاندار کرمان در خصوص تبدیل برخی بخشهای کرمان به شهرستان
نماینده عالی دولت در استان کرمان اشاره به تقسیمات کشوری در شهرستان وسیع کرمان افزود: ظرفیت ارتقای برخی از بخشها بهطور قطع به شهرستان وجود دارد، کرمان ۶ بخشدار دارد که نشان میدهد این شهرستان خود به اندازه یک استان است.
وی بیان داشت: استان کرمان گستردگی بسیاری دارد اما تقسیمات کشوری با حساسیت بالا، باید کارشناسی شوند و بهطور کلی در نشستهای مختلف با برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با ارتقای برخی مناطق به شهرستان موافقم.
بخشهای دارای ظرفیت، طی یک فرایند پس از بررسیهای لازم به سمت شهرستان شدن، سوق داده میشوند.
زینیوند با اشاره به وجود پنج آرامستان در بخش ماهان و چالشهای آن گفت: سه شهر در ماهان وجود دارد که شهرداران این مساله را پیگیری میکنند زیرا وضعیت آرامستانها مطالبه جدی مردم و دولت است.
وی عنوان کرد: فرماندار کرمان طی جلسهای طرحی جامع برای وضعیت آرامستانها ارائه میکند و در این زمینه مکانهایی در نظر گرفته شده، که این مناطق طی نشستی اختصاصی در استانداری کرمان ساماندهی میشوند.
وی با اشاره به تیم کاری مستقر در ماهان از جمله بخشدار، شورای اسلامی و شهردار آن گفت: این مدیران به علت تلاش بسیار از سوی استانداری کرمان نیز حمایت میشوند.
استاندار کرمان با همراهی معاون امور اقتصادی استاندار، نمایندگان کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، فرماندار کرمان و سایر مدیران استانی و محلی امروز جمعه هشتم اسفندماه به بخش ماهان سفر و در محل گلزار شهدا مورد استقبال مسئولان محلی قرار گرفت، استاندار کرمان همچنین ضمن افتتاح مرکز پایش تصویری ماهان با ۵۷ دوربین و اعتبار چهار میلیارد تومان، از عمارت تاریخی شترگلو و مراحل ساماندهی بوستان گردشگری تیگران در ماهان بازدید کرد.
استاندار در ادامه این سفر از شرکت تعاونی تولیدی کرمان قارچ به ظرفیت تولید سالانه ۴۰۰ تن، مجموعه کشت و صنعت هامون شامل گاوداری ۱۸۰۰ راسی و تولید محصولات لبنی، هتل بوتیک در حال ساخت باغ هنرمند واقع در روستای لنگر بازدید داشت و با نگاه مثبت، فرایند تسهیل در امور و مسائل این پروژهها را از نزدیک مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.
زینیوند پس از آن راهی شهر جوپار شد که پس از ادای احترام به مقام والای شهیدان، از روند بازسازی شبستان های امامزاده جوپار بازدید و پس از شرکت در نماز جمعه با تعدادی از اهالی دیدار و گفتوگو کرد.
نظر شما