محسن عبداللهی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با تکمیل و بهره برداری نهایی از این پروژه مشکل آب آشامیدنی در هفت روستای بخش مرکزی تربتجام برطرف شده و آب شرب در این مناطق پایدار خواهد شد.
وی به آبرسانی روستاهای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر ۲۳ روستای این شهرستان زیرپوشش خدمات حوزه آب و فاضلاب نیستند که ۹ روستا از این تعداد بیش از ۲۰ خانوار جمعیت دارند.
مدیر امور آب و فاضلاب تربتجام گفت: طی هفته گذشته با افتتاح مجتمع آبرسانی روستایی "چشمه گل" که برای آن افزون بر ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده ۲ روستای بالای ۲۰ خانوار در این شهرستان از نعمت آب آشامیدنی برخوردار شدند که با بهره برداری نهایی از فاز دوم این پروژه ۲ روستای دیگر نیز از آب آشامیدنی سالم برخودار خواهند شد.
وی افزود: در مدت اجرای طرح یکپارچه سازی شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی، مشکلات حوزه آب شرب ۱۰ روستای این شهرستان با همت خیران و نیکوکاران برطرف شد.
عبداللهی ادامه داد: امسال مشکل آب آشامیدنی ۱۷ هزار نفر ساکنان ۲ روستای مومن آباد و رباط سمنگان در بخش نصرآباد این شهرستان با هزینه ۱۰۰ میلیارد ریال رفع شد.
وی گفت: مشکل عمده کنونی آب شرب روستایی این شهرستان کمبود شدید اعتبارات برای ساخت خطوط انتقال، راهاندازی ایستگاههای پمپاژ و مخازن ذخیرهسازی آب است.
مدیر امور آب و فاضلاب تربتجام افزود: در حال حاضر به ۱۵ روستای این شهرستان با تانکر آبرسانی می شود و مجتمع آبرسانی سومسرا در بخش نصرآباد یکی از مهمترین پروژه های در دست ساخت است که ۵۰ میلیارد ریال برای اتمام این طرح از محل اعتبارات ملی پیش بینی شده و با اجرای آن هفت روستای این بخش از نعمت آب آشامیدنی پایدار بهرهمند می شوند.
شبکه آب شرب روستایی در تربتجام ۵۰۰ کیلومتر شبکه توزیع و ۴۰۰ کیلومتر خط انتقال دارد.
مرکز شهرستان ۲۴۰ هزار نفری تربتجام در ۱۶۷ کیلومتری جنوب شرق مشهد واقع است.
تربتجام از شمال شرق هم مرز با کشور ترکمنستان و از مشرق نیز هم مرز با افغانستان است.
نظر شما