به گزارش ایرنا از شهرداری منطقه ۹، علی حیدری روز شنبه در این باره گفت: در راستای سیاست های مدیریت ارشد شهری مبنی بر اجرای طرح های انسان محور و توسعه مسیرهای دوچرخه سواری در شبکه معابر شهر تهران و با هدف ترغیب شهروندان به استفاده از حمل و نقل پاک، هشت هزار و ۷۸۸ متر مسیر دوچرخه در معابر منطقه ۹ احداث و مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی افزود: این درحالی است که احداث هشت هزار متر مسیر دوچرخه تا پایان سال ۹۹ در برنامه ابلاغی این منطقه قرار دارد.
حیدری با اشاره به اینکه منطقه ۹ به عنوان منطقه پیشرو در احداث مسیر دوچرخه تا پایان بهمن ماه ۹۹، با پیشرفت فیزیکی ۱۱۷ درصدی، ۱۷ درصد از برنامه تکلیفی پیشی گرفته است، اظهار داشت: همچنین احداث ۹ هزار و ۹۷۱ متر مسیر دوچرخه و پیاده (به راه) نیز در برنامه آتی این منطقه قرار دارد که تا نیمه اول سال ۱۴۰۰ احداث و مورد بهر برداری قرار خواهد گرفت.
روایت گری کودکان از کوچه های رنگی در منطقه ۹
در راستای شادابسازی محلات شهر و پروژههای محلهمحور، شهرداری تهران اقدام به رنگآمیزی برخی از محلههای تهران کرده است.
کوچه شهید قدیانی، در منطقه ۹ تهران، یکی از این کوچههااست که بچههای این محله از حس و حالشان بعد از رنگآمیزی کوچه میگویند.
مشارکت حداکثری شهروندان منطقه ۲ در طرح شنبه های بدون پسماند
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲ با اشاره به مشارکت شهروندان در طرح شنبه های بدون پسماند گفت: به منظور افزایش میزان تفکیک زباله در مبدا، طرح جداسازی زبالههای تر و خشک از مبادی تولید با عنوان شنبه های بدون پسماند در منطقه ۲ در حال اجرا است.
علی اکبرکریمی پور، با اعلام این خبر گفت: طرح شنبه های بدون پسماند با هدف آموزش های شهروندی و مشارکت افراد در حفظ محیط زیست شهری، ارتقاء بهره وری در زمینه خدمات رسانی شهری و مدیریت بهینه بهداشت در محلات منطقه۲ در حال اجرا است.
وی افزود: با اجرای این طرح آموزشگران بازیافت در محلات منطقه ۲ حضور و در مراکز اداری، تجاری، مسکونی در در خصوص تفکیک از مبدا و شنبه ها بدون پسماند خشک آموزش های لازم را به شهروندان ارائه می کنند.
کریمی پور بابیان اینکه در طرح شنبه های بدون پسماند از شهروندان خواسته شده پسماند خشک خود را روزهای شنبه هر هفته از ۳ طریق به دست عوامل اجرائی شهرداری برسانند افزود: تحویل پسماند خشک به غرفه های بازیافت، بهره گیری از اپلیکیشن های هوشمند جمع آوری پسماند خشک از جمله روش های مشارکت شهروندان در این طرح است و درصورتیکه به دلیل حساسیت رعایت نکات بهداشتی، تمایلی به هیچ یک از روش های فوق نداشته باشند، شهروندان می توانند پسماندهایشان را ساعت ۷ الی ۹ صبح شنبه جلوی درب منازل خود قرار دهند تا نیروهای خدمات شهری شهرداری منطقه نسبت به جمع آوری آنها اقدام کنند.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲ با اشاره به اجرای طرح هوشمند جمع آوری پسماندخشک گفت: با آغاز فعالیت اپلیکیشن های جمع آوری پسماند خشک، شهروندان این منطقه بیشترین مشارکت در بکارگیری اپلیکیشن ها را دارند و طی هفته های گذشته منطقه ۲ در پروژه شنبه های بدون پسماند رتبه نخست در بین مناطق ۲۲ گانه تهران را داشته اشت.
تسهیلات جدید هایپرپسماند منطقه ۱۹ برای شهروندان
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۹ اعلام کرد: هایپرپسماند این منطقه برای شهروندان مشارکت جو در امر بازیافت تسهیلات و تخفیفات جدیدی ارائه کرده است.
مجید صبوری یکی از رویکردهای مهم راه اندازی این هایپر را جلب مشارکت شهروندان در تفکیک پسماندها و کمک به تسریع فرایند بازیافت اعلام کرد و گفت: در همین راستا تسهیلات جدیدی برای شهروندان تهرانی در قبال دریافت پسماندهای خشک آن ها در این مکان ایجاد شده است.
وی خرید پسماندهای خشک شهروندان ۵۰ درصد بالاتر از نرخ مصوب را در شنبه های بدون پسماند از جمله این تسهیلات اعلام کرد و افزود: شهروندان می توانند با تحویل پسماندهای خشک در روزهای شنبه علاوه بر بهره مندی از این تسهیلات، یک عدد لامپ LED نیز به صورت رایگان دریافت کنند.
به گفته صبوری ارائه تخفیف های ۵ تا ۱۰ درصدی اجناس در تمام روزهای هفته و ۲۰ تا ۵۰ درصدی در روزهای پنجشنبه و جمعه از دیگر تسهیلات هایپرپسماند خشک این منطقه برای شهروندان در قبال دریافت پسماندهای خشک و الکترونیکی است. ضمن اینکه روزهای دوشنبه نیز لامپ های LED سوخته شهروندان بصورت رایگان تعمیر می شود.
معاون شهردار منطقه ۱۹ خاطرنشان کرد: هرماه به طور متوسط ۶ تن پسماند خشک در هایپرپسماند جمع آوری می شود.
وی به تشریح فعالیت های آموزشی در راستای تحقق اهداف طرح کاپ پرداخت و افزود: درهمین راستا طی ۶ ماهه دوم سال بیش از ۵۲ هزار و ۹۶ خانوار تحت آموزش بازیافت قرار گرفته اند.
طراحی ۱۴۵پروژه توسعه محلی برای سال آتی
شهردار منطقه ۵ در جریان نشست با دبیران شورایاری محلات گفت: شورایاران در اجرای کیفی پروژه ها ما را کمک کنند و نظرات همگان برای ما مهم است. اگر جایی را می بینند که کاری ناصحیح انجام می شود به ما اطلاع بدهند و به معاونین هم بگویند. قرار نیست هزینه کنیم و کار بی کیفیت تحویل بگیریم.
محمود کلهری با بیان اینکه اختلاف نظری که با بعضی از شورایاران هست در ضرورت اجرا یا عدم اجرای پروژه ها نیست اذعان داشت: نیازهای هر محله توسط شورایاران مطرح می شود و به ترتیب اولویت در دستور کار قرار می گیرد اما بحث من این است که ماهیت برخی پروژه های محله محور جزو وظایف جاری و ساری ماست. چیزی که وظیفه ماست نباید منت بر سر پروژه محله محور بگذاریم.
وی افزود: در این زمینه انتقادی به شورایاران نداریم چرا که آنها بیان مشکل می کنند و همکاران ما باید تطبیق بدهند که پروژه محله محور است یا جزو وظایف جاری ما. شاید برخی ها جزو وظایف ما هست مثلا تعمیر سرویس بهداشتی محله محور نیست اما وظیفه ماست که انجام شود.
شهردار منطقه ۵ تاکید کرد: از همکاران می خواهم که بدانند به هیچ وجه انتقادی که مطرح می شود در تقابل با خودشان نبینند و در جهت اجرای صحیح کار بینید. شک نکنید که با برنامه ریزی دقیق بیش از ۸۰ درصد پروژه های سال ۹۹ را تا پایان فرودین سال آینده تمام می کنیم و بقیه را تا پایان سال مالی و عین ۶۲ پروژه را به پایان خواهیم رساند.
وی در مورد پروژه های توسعه محلی ۱۴۰۰ گفت: هر محله حداقل ۵ پروژه با اولویت بندی باید انجام شود. خیلی ها مقدمات آن انجام شده است و امید به همفکری و همیاری شورایاران داریم و مطمئن باشید بخش هایی از آن تا پایان تابستان سال آینده به بهره برداری می رسد.
نظر شما