دکتر سید مصطفی موسویزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال ۳۴۰ میلیارد ریال صرف تکمیل و توسعه مجتمع آموزش عالی گناباد شد در حالی که در مجموع سنوات قبل ۲۴۰ میلیارد ریال به این بخش اختصاص یافته بود.
وی ادامه داد: توسعه فعالیتهای علمی، پژوهشی و کارآفرینی مهمترین رویکرد برنامههای مجتمع آموزش عالی گناباد طی سال جاری است و در این راستا مرکز نوآوری مجتمع راه اندازی شد.
رییس مجتمع آموزش عالی گناباد گفت: در این مرکز با همکاری استادان و نخبگان دانشگاهی اقدامات پژوهشی و علمی از طریق تعامل با شرکتهای دانش بنیان مرکز رشد فناوری این شهرستان و پارک علم و فناوری خراسان رضوی در دست اجراست.
موسویزاده به تداوم مراحل ارتقای این مجتمع به دانشگاه اشاره و بیان کرد: تمام شرایط این ارتقا فراهم شده و مورد تایید کمیسیون مربوطه در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم قرار گرفته است و بعد از اخذ مصوبه هیات امنا و شورای گسترش آموزش عالی کشور محقق می شود.
وی ادامه داد: اقدامات خوبی در زمینه جذب هیات علمی به عنوان یکی از مولفه های ارتقای مجتمع آموزش عالی گناباد به دانشگاه انجام شده است.
رییس مجتمع آموزش عالی گناباد گفت: با عنایت به ظرفیتهای بالقوه معدنی گناباد فعالیتهای پژوهشی علمی توسط مجتمع آموزش عالی گناباد در دست اقدام است و پژوهشگاه معدن در این مجتمع راه اندازی شده است.
مجتمع آموزش عالی گناباد به عنوان یکی از مراکز دانشگاهی تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای سه هزار و ۷۶۹ دانشجو در ۲۲ رشته دانشگاهی با ۴۵ عضو هیات علمی است که استعداد افزایش جمعیت دانشجویی خود را تا سقف پنج هزار نفر دارد.
۱۲ هزار دانشجو در ۱۲ دانشگاه و مرکز آموزش عالی شهرستان گناباد شاغل به تحصیل هستند.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما