به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب قم، علیجان صادق پور درگفتوگویی با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی به منظور افزایش آگاهی پیمانکاران با جنبههای بهداشتی و کیفی آب شرب قم، افزود: با اقدامات صورت گرفته و تلاش همکاران ما از زمان آغاز شیوع بیماری کرونا، کوچکترین مشکلی در حوزه آبرسانی نداشتیم و حتی آب با کیفیت بیشتر در دسترس مردم قرار گرفت.
وی با اشاره به بهبود کیفیت ارائه خدمات در دوران کرونا گفت: ایجاد بستر ارائه کلیۀ خدمات بهصورت آنلاین از طریق درگاههای متفاوت به تناسب انتخاب مشترکین و متقاضیان خدمت، برنامهریزی جهت قرائت بدون مراجعه حضوری و ثبت ارقام کنتور مشترکین از طریق خوداظهاری و توسعه ارائه خدمات غیرحضوری از طریق پورتال شرکت و سامانه ارتباطی ۱۲۲ جهت افزایش وصول مطالبات از جمله اقداماتی است که از زمان شیوع بیماری کرونا انجام رسیدهاست.
ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید-۱۹» میشود و این ویروس ۲۴ آذر ۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۹۸ به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. «کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راههای انتقال آن عطسه، سرفه، دستدادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند، افراد علاوه بر پرهیز از دستدادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوهنامههای بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصلهگذاری اجتماعی» توصیه شده است. شهروندان قمی برای طرح هر گونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
همشهریان قمی در صورت مشاهده هر گونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، میتوانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن عسکری(ع) در شهرک امام حسن عسکری(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخ آباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبهچی در خیابان امام خمینی(ره) و جندقیان در خیابان زاویه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب قم همچنین گفت: تأمین اعتبار ۱۵ میلیارد ریال از منابع داخلی جهت اصلاح و بازسازی ۳۳ روستای فاقد دهیاری، اصلاح شبکه آبرسانی روستاها، انجام تعهدات مجتمعهای آبرسانی و جذب ۱۰۰ درصد اعتبارات تخصیصی به تعداد چهار مجتمع آبرسانی، ایجاد زیرساخت موردنیاز جهت ارائه خدمات بهصورت یکپارچه و ارتقاء سطح خدمت در حوزۀ قرائت از طریق قرائت آنلاین از جمله خدماتی است که پس از یکپارچهسازی در روستاها به انجام رسیدهاست.
وی خاطرنشان کرد: دراین مدت پیمایش، تعویض و تست ۶ هزار فقره کنتورهای خراب مشترکین بخشهای تابعه، پیگیری پیمایش تعداد حدود ۸۰۰ اشتراک حذف شده از بانک اطلاعات آب و فاضلاب روستایی، جایگزینی ۳۰ سامانه کلرزنی گازی، ۳۰ سامانه پرکلرین و پنج سامانه دستی با سامانه کلرزنی مایع، تکمیل اصلاح شبکه توزیع روستای کرمجگان، ایمنسازی و جابجایی خطوط لوله آب معارض با پل خورآباد و بازسازی مخازن هوایی روستاهای سفت و سعدآباد از منابع داخلی شرکت یکپارچه انجام شدهاست.
وی همچنین انجام عملیات بهسازی ۹ حلقه چاه درقم، حذف قبوض کاغذی و ارسال پیامکی صورتحساب مشترکین شهر قم و شهرهای تابعه، انعقاد ۱۲۰ قرارداد عمرانی و جاری به مبلغ ۱۶۸ میلیارد تومان، طرح بومیسازی دانش ساخت اسکروپمپ ایستگاه پمپاژ فاضلاب، پروژه ابداع و ساخت سامانه فشار کل و استفاده از انرژیهای تجدید پذیر با احداث هفت نیروگاه خورشیدی و برقآبی را نیز از اقدامهای شرکت آب و فاضلاب استان برشمرد.
نظر شما