محمد دستورانی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: میانگین انتخاب رشتههای فنی و حرفهای و کار و دانش در کشور ۳۶ درصد است و استان سمنان با ۹.۴ درصد تفاوت، در مقام اول کشور قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه نرخ بیکاری در استان سمنان ۶.۸ درصد است افزود: دلیل نرخ پایین بیکاری، توسعه متوازن رشتههای تحصیلی در استان و گرایش بالای دانشآموزان پایه نهم به رشتههای فنی و حرفهای و کار و دانش است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان بیان کرد: طرح توسعه متوازن رشتههای تحصیلی در استان سمنان به شکل درست اجرا شد در غیر این صورت تقاضا برای تحصیل در رشته علوم تجربی بسیار سنگین میشد و بسیاری از خانوادهها به اشتباه موفقیت فرزندان را در این رشته میپندارند.
دستورانی کمبود تقاضا برای رشته ریاضی و فیزیک را چالش کشوری دانست و عنوان کرد: در استان سمنان با اجرای طرح توسعه متوازن رشتههای تحصیلی، تراز انتخاب رشتههای ریاضی و فیزیک و علوم انسانی افزایش یافت.
وی ادامه داد: ۳۸ درصد از محصلان شاخه نظری در رشته تجربی، ۴۲ درصد در علوم انسانی و ۲۰ درصد در رشته ریاضی و فیزیک تحصیل میکنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان گفت: در برخی مدارس خاص استان مانند مدارس استعدادهای درخشان شهید بهشتی و فرزانگان به دلیل تقاضای پایین دانشآموزان رشته علوم انسانی تدریس نمیشد اما اکنون تدریس میشود.
دستورانی بیان کرد: تنها در یک مدرسه دخترانه در شاهرود رشته علوم و معارف انسانی تدریس میشود و تدریس این رشته در ۲ مدرسه پسرانه سمنان و گرمسار در دستور کار است.
به گزارش ایرنا، ۹ هزار و ۱۰۰ دانشآموز پایه نهم دختر و پسر در استان سمنان مشغول تحصیل هستند.
نظر شما