نخستین همایش نمایش هنرجویی «نهال» در پردیس تئاتر تهران برگزار می‌شود

تهران-ایرنا- نخستین همایش نمایش هنرجویی «نهال» ویژه آموزشگاه‌های آزاد هنرهای نمایشی استان تهران از دهم تا ۱۴ اسفندماه در پردیس تئاتر تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از پردیس تئاتر تهران، این برنامه با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پاکدشت و آموزشگاه‌های آزاد هنرهای نمایشی استان تهران با هدف انسجام‌بخشی و هماهنگ‌سازی فعالیت‌های آموزشگاه‌های آزاد هنرهای نمایشی استان برگزار می‌شود.

در این همایش ۱۳ گروه نمایشی از هفت آموزشگاه شهرستان‌های پیشوا، شهرری، پاکدشت، شمیرانات و رباط‌کریم با بیش از ۱۳۵ هنرجو در محل پردیس تئاتر تهران حضور خواهند داشت و آثار خود را اجرا خواهند کرد.

نمایش‌های ترس، مزرعه پوپی‌ها، سه خواهر، انتهای پارک، عروسک سخنگو، رقص کاغذپاره‌ها، فرجام، روایت ساده از زندگی و... تعدادی از آثاری است که در این همایش اجرا می‌شود.  

علاقه‌مندان می‌توانند برای آگاهی بیشتر از اخبار روزانه همایش و دیدن عکس‌های روزانه به پرتال پردیس تئاتر تهران به نشانی pardistheater.ir مراجعه کنند.

انتشار نمایشنامه‌خوانی «قطاری که تمام نشد» در فضای مجازی

فرهنگسرای فردوس با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و گسترش ارزش‌های دفاع مقدس و تکریم مقام شهدا، نمایشنامه «قطاری که تمام نشد» را به صورت مجازی در ۶ قسمت در بستر شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد.

«قطاری که تمام نشد» نمایشنامه‌ای در ژانر ملودارم عاشقانه درباره اشغال شهر خرمشهر و روابط انسانی و فردی در روزهای جنگ است که توسط کامران شهلایی نوشته شده و افشین فکوری کارگردانی نمایش را برعهده دارد.

افشین فکوری (در نقش کیوان) و سپیده شعبان (در نقش نجمه) نقش‌خوانان این نمایشنامه هستند که طی ۶ قسمت در صفحه فرهنگسرای فردوس در فضای مجازی به نشانی @ferdoss.farhangsaraa و آپارات در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

نمایشگاه «نمایش صحنه‌ها»  در فرهنگسرای اندیشه

نمایشگاه «نمایش صحنه‌ها» تعدادی از آثار پیام احمدی‌کاشانی با موضوع عکاسی تئاتر در فرهنگسرای اندیشه برپا شده است.

احمدی‌کاشانی دارای درجه هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده و سابقه ۲۵ سال فعالیت در رشته عکاسی دارد. عضویت در هیات مدیره کانون عکس و عکاسان ایران و عضویت در موسسه فرهنگی و هنری صبا، فرهنگستان هنر از دیگر فعالیت‌های هنری او در عرصه عکاسی است.

این هنرمند تاکنون بیش از ۲۰ نمایشگاه انفرادی و گروهی با موضوع‌های مختلف برگزار کرده است که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به نمایشگاه عکس عاشورایی با عنوان «شور سرخ»، نمایشگاه «حلب در آتش» با موضوع عکاسی جنگ در سوریه، «ملودی طبیعت»، «مانا هنر ایرانی» و... اشاره کرد.

نمایشگاه  «نمایش صحنه‌ها» از نهم اسفندماه آغاز به کار کرده و تا ۱۴ اسفندماه از ساعت ۱۰ تا ۱۴ در فرهنگسرای اندیشه واقع در خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان، بوستان اندیشه میزبان علاقه‌مندان است.

رونمایی از کتاب «"ما" در جنگ "مادر" صلح» و «رد پای نی نی نو»

کتاب «"ما" در جنگ "مادر" صلح» و «رد پای نی نی نو» در دومین برنامه «کتاب ماه» روز دوشنبه(۱۱ اسفندماه) ساعت ۱۱ با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فرهنگسرای خانواده به نشانی خیابان سیدجمال الدین اسدآبادی(یوسف آباد)، خیابان بیست و یکم، بوستان شفق رونمایی می‌شود.

در این برنامه زیبا برجی‌فلاح نویسنده، مهدی جمالی کارشناس مجری، شیوا مقدم رئیس فرهنگسرای خانواده، میلاد رمضانی ورجاوند، شادی کارآیین و هلیا نصرالهی نمایشنامه‌خوانان حضور دارند.

این کتاب در برگیرنده دو نمایشنامه با محوریت کودک و خانواده است و زمستان امسال با ۸۲ صفحه توسط انتشارات اوستای پارسیان به چاپ رسید.

نمایشنامه «رد پای نی نی نو» برگزیده ششمین جشنواره تئاتر شهر با موضوع کودک و خانواده است و بیشتر دغدغه‌های کودک شهرنشین را بیان می‌کند؛ درست است که نمایش با محوریت اصلی فرزند دوم پیش می‌رود اما در روند داستان به موضوع‌های بسیاری همچون روابط بین اعضای خانواده، استفاده از فضای مجازی، غذاخوردن کودک، آداب معاشرت و... و. نیز اشاره می‌شود.

نمایشنامه «"ما" در جنگ، "مادر" صلح» یک نمایشنامه ضد جنگ با رویکرد صلح است و بیشتر به دغدغه کودک برای رسیدن به صلح با خود اشاره دارد، هدف و پیام نمایشنامه این است که صلح از درون انسان، خانه و خانواده شکل می‌گیرد و تا زمانی ‌که انسان‌ها با محیط اطراف خود به صلح نرسند هیچ جنگی خاتمه نمی‌یابد.

زیبا برجی‌فلاح نویسنده کتاب هدف خود را در نگارش این متون اینگونه بیان می‌کند: هدفم نوشتن دغدغه‌های کودک آپارتمان‌نشین و امروزی است و به نظر باید از موضوعاتی بدیهی‌تر از مشکلات و دغدغه‌های کودکان و نوجوانان نوشت و آنها را بیان کرد، موضوعاتی همچون خانواده، جامعه، کنش‌ها و واکنش‌هایی که کودک در جهان بزرگ‌تر با آنها روبه رو می‌شود.

برجی‌فلاح متولد سال ۱۳۶۷ نویسنده، شاعر و کارگردان حوزه تئاتر کودک و نوجوان، مربی تئاتر و مدرس در حوزه نمایش خلاق است و از جمله فعالیت‌های وی می‌توان به مربیگری نمایش خلاق و قصه‌گویی برای کودکان و خردسالان، صداپیشگی و عروسک‌گردانی تئاتر و تلویزیون اشاره کرد.

وی کارگردانی نمایش «ردپای نی نی نو» که برنده پنج جایزه از ششمین جشنواره تئاتر شهر تهران بوده است و نویسندگی نمایشنامه‌هایی همچون «سفر به شهر قصه‌ها»، «خانه جادوگر»، «هدیه اسرارآمیز»، «عینک سحرآمیز و ... را در کارنامه هنری خود دارد.

تمدید جشنواره داستان کوتاه «قصه خانواده من»

مهلت شرکت در نخستین جشنواره داستان کوتاه «قصه خانواده من» تا ۱۴ اسفندماه تمدید شد.

این جشنواره به همت فرهنگسرای خانواده و همکاری موسسه فرهنگی هنری آسمان فتح ققنوس در دو رده سنی کودک(۸ تا ۱۲ سال) و نوجوان (۱۳ تا ۱۸ سال) برگزار و به پنج نفر برگزیده در هر رده سنی جوایزی اهدا می‌شود.

آثار ارسالی علاقه‌مندان برای شرکت در این جشنواره باید به صورت فایل Word و همراه با مشخصات کامل متقاضی(تلفن همراه، آدرس کامل پستی و...) به نشانی صفحه شبکه اجتماعی به نشانی myfamilystory@ ارسال شود.

همچنین آثار فاقد مشخصات در مسابقه شرکت داده نمی‌شود، آثار ارسالی نباید قبلاً چاپ و یا در مسابقه دیگری شرکت کرده باشد.

۲۱ اسفندماه همزمان با مبعث حضرت رسول اکرم(ص) نفرات برگزیده اعلام می‌شوند و آثار برگزیده با ذکر نام اثر و نویسنده در کتاب مجازی «قصه خانواده من» منتشر می‌شود.

معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۶، شبکه کتابخانه‌های عمومی شهر تهران، کانون بانوان و خانواده آستان قدس رضوی خراسان جنوبی، کانون کتاب آستان قدس رضوی خراسان جنوبی، نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه شهرستان صحنه، سازمان بسیج هنرمندان شهرستان صحنه و انتشارات به‌نشر نیز در برگزاری این جشنواره مشارکت دارند.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن‌های ۸۸۵۵۴۰۱۸، ۸۸۷۱۲۸۳۹ و ۰۹۲۲۴۲۶۶ تماس بگیرند.

رونمایی از کتاب «مردی با کیف قرمز ماچویی» در فضای مجازی

آیین رونمایی از کتاب «مردی با کیف قرمز ماچویی» نوشته فرحناز علیزاده به همت کتابخانه طوبی کرمانی از مراکز فرهنگی منطقه هشت روز دوشنبه(۱۱اسفند) ساعت ۱۱ با حضور نویسنده و ناشر از طریق شبکه مجازی به نشانی https://www.aparat.com/farhangsara_golestan/live  برگزار می‌شود.

فرحناز علیزاده متولد سال ۱۳۴۶ و کارشناس زبان و ادبیات فارسی است. وی فعالیت هنری‌اش را در سال ۸۵ با برگزیده شدن در جشنواره‌های متعدد داستانی به صورت جدی آغاز کرد و بعد از گذراندن دوره‌های متعدد نقد ادبی نزد اساتید دانشگاهی و بنام، به نوشتن نقد مکتوب در روزنامه‌ها و ماهنامه به فعالیت ادبی ادامه داد. مجموعه داستان‌های «آقای قاضی چه حکمی می‌دهید؟»، «مکاشفه» و «سرسبیل‌هایت را نجو» از جمله آثار این نویسنده است.

کتابخانه طوبی کرمانی در خیابان جانبازان غربی، ۱۴متری لشگر، خیابان حیدری، روبه روی پارک کوثر واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha