علیرضا جانبازی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در شرایطی که دشمنان در تلاشند هستند با اجرای توطئههای مختلف، مردم را نسبت به نظام بدبین کنند، حضور گروههای مختلف سیاسی با هدف ترغیب بیشتر مردم برای مشارکت حداکثری در انتخابات سال ۱۴۰۰، یک راهکار مهم برای خنثی کردن تمامی نقشههای شوم بدخواهان نظام اسلامی است.
وی گفت : در شرایطی که دشمنان مشکلات اقتصادی کشور را دست مایهای قرادادهاند تا از این طریق مردم را نسبت به نظام و دولمتردان بدبین کنند، مشارکت حداکثری در انتخابات سال آینده، علاوه بر نقش برآب کردن تمام دسایس سازمان یافته، میتواند به پشتوانهای قوی برای نظام اسلامی در عرصه بینالمللی تبدیل شود.
او افزود: بخش از مشکلات اقتصادی که اکنون کشور با آن دست و پنجه نرم میکند، ناشی از اعمال تحریمهای ظالمانه و ناجوانمردنه دشمنان و بخشی دیگر نیز مربوط به ناکارآمدی برخی از مسوولان است و رییس جمهور آینده باید با تلاش شبانهروزی، بهرهگیری مطلوب از ظرفیتهای داخلی و به کارگیری نیروهای جوان و نخبه، برای ایجاد رفاه اجتماعی اهتمام بیشتری داشته باشد.
رییس خانه احزاب مازندران توضیح داد : با گذشت بیش از چهار دهه از عمر با برکت نظام اسلامی، مردم با بینش باز سیاسی با حضور در عرصههای مختلف نشان دادهاند که در این انقلاب سهیم هستند و هر زمان که نیاز باشد به وظیفه خود به شکل مطلوب عمل خواهند کرد.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری انتخابات سال ۱۴۰۰ از دیدگاه تمام جریانها و گروههای سیاسی و حتی در عرصه بینالمللی، با بیان اینکه دشمنان در تلاش هستند با کاهش مشارکت مردم در این ردویداد مهم سیاسی کشور، ثابت کنند که مردم از نظام اسلامی ناامید شدهاند، گفت : نقش احزاب مختلف برای ترغیب و تشویق اقشار مختلف مردم به ویژه قشر جوان و دانشجو برای گرمتر کردن تنور انتخابات، یک راهکار اساسی برای خنثی کردن توطئههای دشمنان دراین بخش است.
وی با بیان اینکه مردم برای شکلگیری، ثبات و اقتدار نظام اسلامی خونهای زیادی تقدیم انقلاب کردهاند و صاحب اصلی ان نیز محسوب میشوند گفت : مردم ثابت کردند که برای رفع مشکلات کشور باید به ظرفیتهای داخلی و نیروهای جوان و خلاق تکیه کرد و هیچگاه چشم امید به بیگانان نوختهاند.
جانبازی، حضور گسترده مردم، احزاب، جریانها و گروههای مختلف سیاسی در انتخابات سال ۱۴۰۰ را یک وظیفه ملی، دینی و شرعی دانست و افزود : رهبر معظم انقلاب بر برگزاری انتخابات سالم و قانونمند با مشارکت حداکثری مردم تاکید دارند و برای تحقق این منویات باید به دور از هرگونه جناحبندی، در این دوره از انتخابات مشارکتی حداکثری و فعال داشته باشیم.
وی ادامه داد : احزاب و گروههای با درک شرایط حساس کشور و به دور از هرگونه جناح بندی سیاسی، در صدد هستند با حضور فعال در این رویداد مهم سیاسی، زمینه ترغیب و تشویق اقشار مختلف مردم در انتخابات سال آینده را فراهم کنند و برای تحقق این مهم علاوه بر بهرهگیری مطلوب از ظرفیتهای موجود، از هیچ تلاش و کوششی نیز در این بخش دریغ نمیکنند.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همزمان با انتخابات میان دورهای مجلس شورای اسلامی در ۶ حوزه، میاندورهای مجلس خبرگان رهبری در چهار حوزه انتخاباتی و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در یکهزار و ۳۷۲ شهر و چهل هزار و ۶۲۰ روستا و تیره عشایری، ۲۸ خرداد سال ۱۴۰۰ برگزار میشود.
نظر شما