رشد ۱۰ برابری خدمات مالی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری

ساری - ایرنا - رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، تامین مالی حوزه فناوری ایران را همتراز با دیگر کشورهای دنیا دانست و گفت: تامین منابع مالی بخش مهمی در حوزه توسعه نوآوری و فناوری است که صندوق نوآوری ریاست جمهوری ۲ سال اخیر در ارائه این خدمات رشد ۱۰ برابری داشته است.

گزارش ایرنا، علی وحدت روز چهارشنبه درجلسه حمایت از شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور مازندران به فعالیت پنج هزار و ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و حدود ۱۰ هزار شرکت فناور در پارک‌های علم و فناوری کشور اشاره کرد و افزود: صندوق برای تامین منابع مالی طرح‌ها و  ایده‌های جدید و کارآفرینی شرکت های مختلف دانش بنیان و فناور محدودیتی ندارد.

وی با بیان اینکه طی یک سال اخیر بیش از یکهزار و ۲۰۰میلیارد تومان تسهیلات از طریق این صندوق به طرح‌های فناورانه پرداخت شده است، گفت: به رغم مشکلات اقتصادی کشور، پرداخت این مقدار تسهیلات  ۱.۵ برابر بیشتر از سال ۹۸ است.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری حل معضلات پسماند را یکی از ۱۰ اولویت ملی دانست که صندوق نوآوری برای حمایت تمام قد در خدمت شرکت های مختلف برای حل آن به خصوص در استانها است ادامه داد: دولت تدبیر و امید همسو با رویکرد توجه به اولویت پسماند ، در کنار صندوق نوآوری و شکوفایی ، نهاد مالی جدید را به نام "صندوق‌های پژوهش و فناوری"  ایجاد کرد که کمک و بسته های حمایتی ویژه ای برای استان های در اختیار دارد.

وحدت استان مازندران را در بهره‌گیری همه جانبه از ظرفیت های صندوق فناوری ناموفق عنوان کرد و گفت: علارغم اینکه استاندار مازندران و مدیریت ارشد استان زمینه را برای بهره گیری از شرکت‌های دانش بنیان و فناور در حل مشکلات پسماند استان آماده کرده است اما شاهد کم توجهی هایی در این بخش هستیم.

به گفته او اکنون نیز فرصت جبران وجود داشته و صندوق آمادگی دارد تا با هر شرکت دانش بنیان و فناور در همه بخش ها مطابق با مقررات همکاری و تسهیلات ارزان قیمت را بدون محدودیت ارائه دهد.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری از سازمان جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت مازندران خواست تا شرکت های دانش بنیان و فناور حوزه مدیریت خودشان را با ارائه طرح ها ترغیب به گرفتن تسهیلات از این صندوق کنند.

وی با بیان این که خدمات مالی این صندوق در تمام طول چرخه حیات شرکت‌ها ارائه می‌شود، گفت: نمونه بارز ارائه خدمات صندوق در زمان ویروس کرونا طی یکسال اخیر است ، یعنی با حمایت این صندوق از شرکت های دانش بنیان و فناور در حوزه بهداشت ، سلامت و درمان ، هیچ محصول مرتبط با کرونا وارد کشور نشده و تمامی نیازمندی‌ها از جمله ونتیلاتور، دستگاه‌های اکسیژن ساز و کیت‌های تشخیصی توسط جوانان دانشمند کشور تامین شد. 

خط اعتباری ویژه صندوق پژوهش و فناوری برای مازندران

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور از " صندوق‌های پژوهش و فناوری " مازندران خبر داد و گفت: به طور حتم سرمایه این صندوق در استان با کمک ویژه رشد قابل توجهی خواهد داشت و با هماهنگی استاندار مازندران خط اعتباری ویژه برای رشد شرکت‌های دانش بینان استان ایجاد می شود.

وحدت خواستار تقویت این خط اعتباری برای استقرار شرکت های دانش بنیان مازندران شد و ادامه داد: با هدایت استاندار ، کارگزاری پارک علم و فناوری استان و صندوق پژوهش و فناوری برای اعتبارات خوبی برای استقرار و تقویت شرکت های دانش بنیان تخصیص پیدا می کند.

پارک علم و فناوری مازندران از سال ۸۹ فعالیت خود را با چهار شرکت دانش بنیان آغاز کرد و در ابتدای کار ، دایره محدودی از اعتماد و فعالیت را به نمایش گذاشت ، اما در سال های اخیر بسته های حمایتی باعث شد که نه تنها شرکت های جدید وارد فعالیت فناورانه شوند، بلکه شرکت های صنعتی قدیمی نیز پا در عرصه دانش بنیان گذاشتند تا کیفیت و رقابت پذیری محصولات خود را ارتقا بخشند.

در سال ۹۲ با آغاز کار دولت تدبیر و امید تنها ۳۳ شرکت فعال در حوزه دانش بنیان زیرمجموعه پارک علم و فناوری فعالیت داشتند که این تعداد امروزه به ۱۷۹ شرکت رسیده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha