به گزارش ایرنا، اسد عبدالهی روز چهارشنبه در آیین تودیع و معارفه رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در خرم آباد اظهار داشت: این روزها در حوزه صنعت کارهای خوبی انجام گرفته است.
وی بیان کرد: کارهایی هم شروع شده که سرانجام آنها همانند لاستیک سازی، فولاد ازنا و منطقه ویژه اقتصادی بروجرد مطالبه اصلی مردم است.
معاون اقتصادی استاندار لرستان تصریح کرد: بخش خصوصی در این حوزه کارهای نیمه تمامی را انجام داده است و اکثر این افراد سرمایه گذاران غیر بومی هستند که متاسفانه فولاد ازنا با بیش از سه هزار میلیارد تومان هزینه، منطقه ویژه اقتصادی بروجرد و لاستیک سازی خرم آباد همچنان نیمه کاره رها شده اند.
عبدالهی اضافه کرد: علی رغم تحریم های اقتصادی و کرونا برخی از صنایع لرستان مانند نساجی بروجرد، نیروگاه خرم آباد، کشت و صنعت لرستان به فعالیت خود ادامه داده و افراد زیادی را در بخشهای مختلف مشغول به کار کردند که جای تقدیر و تشکر است.
وی با اشاره به اینکه به آینده استان لرستان امیدوار هستیم، یادآور شد: لرستان یکی از استان های در زمینه آب و خاک، پوشش جنگلی و معادن دارای ظرفیتهای فراوانی است.
معاون استاندار لرستان گفت: این استان در زمینه صادرات در حوزه پتروشیمی و کشاورزی طی سال جاری مثبت عمل کرده و جای تقدیر و تشکر دارد.
عبدالهی یادآور شد: کار در حوزه صنعت معدن تجارت سنگین است و باید افرادی که این مسوولیتها را متقبل می شوند، با پشتکار در راستای خدمات به مردم قدم بردارند.
سرپرست سابق سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: یک هزارو ۱۵۰ پروانه بهره برداری در لرستان در بخش صنعت و معدن صادر و ۲۳ هزار فرصت شغلی ایجاد شده که بیش از ۹۷ درصد از آنها صنایع کوچک و متوسط است.
بختیار رازانی اظهار داشت: لرستان در اوایل انقلاب پشتیبان جنگ بوده و در آن زمان از طریق دولت و بخش خصوصی در راستای توجه به صنعت بزرگ هیچگونه توجهی به این استان نشده است.
وی یادآور شد: امروز صنایع بزرگی در استان لرستان انجام نشده و اگر هم انجام شده همانند لاستیک سازی با مشکلاتی روبرو شده است.
رازانی تصریح کرد: ۵۳ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی در استان لرستان وجود دارد ولی بیشترین میزان اشتغال در حوزه خدمات است.
سرپرست سابق سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان بیان کرد: استان لرستان در زاگرس میانی قرار گرفته و علیرغم این که بسیاری از استان های زاگرس نشین از صنایع بزرگی برخوردار هستند، اما این استان محروم مانده است.
وی خاطرنشان کرد: ۲۷۶ معدن در استان لرستان موجود است که از این تعداد ۱۷۲ معدن با ۲ هزار نفر اشتغال فعالیت دارند.
رازانی توجه به معادن لرستان را مهم برشمرد و گفت: اگر تنها در زمینه معدن در استان لرستان اقداماتی صورت گیرد، اقتصاد لرستان در تمام بخشها متحول میشود.
بهزاد منصوری رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان لرستان گفت: لرستان در حوزه صنعت معدن دارای ظرفیتهای فراوانی است که امیدوارم با همدلی و همراهی همه همکاران این حوزه بتوانیم اقداماتی انجام دهیم.
در این آیین از زحمات بختیار رازانی سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تقدیر و بهزاد منصوری به عنوان رییس سازمان صنعت معدن و تجارت استان لرستان منصوب شد.
نظر شما