به گزارشایرنا، «هوشنگ بازوند» عصر چهارشنبه در نشست شورای معاونین، مدیران دفاتر و مشاورین استاندار که در سرسرای شهدای دولت استانداری برگزار شد، به اقدامات در حال انجام برای اجرایی شدن چند پتروشیمی و صنایع پایین دستی این صنعت در استان گفت: بدون شک با توجه به اجرایی شدن پتروشیمی اسلام آبادغرب و همچنین اجرای یک پتروشیمی دیگر در منطقه غربی استان و آغاز عملیات اجرایی پترو پالایش آناهیتا، کرمانشاه در آینده به قطب پتروشیمی کشور تبدیل خواهد شد و این یک نوید بسیار خوبی برای رونق اقتصادی و اشتغالزایی در استان است.
وی بر ارایه آموزش های مرتبط با صنعت پتروشیمی موازی با اجرایی چندین طرح عظیم این صنعت در استان تاکید کرد.
بازوند احداث پتروشیمی و پالایشگاه گازی در منطقه غربی استان(شهرستان گیلانغرب یا شهرستان سرپل ذهاب) را منوط به نتیجه کارشناسی اساتید مجرب و ذیربط در دانشگاه شهید بهشتی عنوان کرد.
وی بیان داشت: سرمایه گذاری وزارت نفت در حوزه نفت و گاز در مناطق غربی استان حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود که با اجرای آن ۱۰۰ هزار شغل در استان ایجاد خواهد شد.
استاندار کرمانشاه گفت: همچنین مصوبات لازم برای سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع پایین دستی صنعت پتروشیمی در شهرستان کنگاور، روانسر و سنقر و کلیایی توسط هلدینگ خلیج فارس اخذ شده است که فرمانداران کنگاور و روانسر باید به سرعت در راستای مشخص شدن و واگذاری زمین مورد نیاز برای اجرای این طرح ها اقدام کنند و این طرح در شهرستان سنقر و کلیایی آغاز شده است.
وی اظهار داشت: با توجه به اجرای این پروژه ها که بسیار عظیم و اثر بخش هستند، آینده استان بسیار متفاوت و با تحول گسترده همراه خواهد بود.
استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: توفیق و پیشرفت در جامعه ماحصل یک کار تیمی و گروهی است که همه در آن دخیل هستند و توسعه در سایه همکاری و انجام یک کار تیمی محقق می شود که خوشبختانه هم اکنون همدلی و همراهی مطلوبی برای تداوم مسیر شکوفایی و بالندگی استان وجود دارد.
وی افزود: برنامه های در نظر گرفته شده برای اجرای پتروشیمی و پالایشگاه در غرب استان و صنایع پایین دست در شرق و اورامانات، خبرهای امیدوار کننده و نوید بسیار خوبی برای رونق اقتصادی و اشتغالزایی در استان است و و به یقین آینده این دیار بسیار متفاوت و با تحول گسترده همراه خواهد بود.
استاندار کرمانشاه، کاهش نرخ بیکاری در استان را نتیجه تلاش، پیگیری و انسجام مدیریتی برشمرد و بیان داشت: باوجود شرایط سخت اقتصادی، وجود بیماری کرونا و تحریم های ظالمانه نه تنها در استان با افزایش روند بیکاری روبرو نبودیم بلکه کاهش بیکاری را نیز داشته ایم که این مهم در سایه همدلی و کار تیمی در استان محقق شده است.
مقام عالی استان با بیان اینکه بیش از یک سال است که با بیماری کرونا روبرو هستیم، تصریح کرد: خوشبختانه در جلسه کارگروه مقابله با کرونا استان، مصوبات خوب و اثربخشی برای مبارزه با این بیماری و همچنین مقابله با خسارت های اقتصادی ناشی از آن به تصویب رسید و همواره اعلام کردیم که اگر این بیماری قابل درمان نیست اما قابل پیشگیری است.
استاندار کرمانشاه گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی مانند خط دفاع یک تیم فوتبال است چنانچه یک تیم فوتبال از دفاع خوبی برخوردار نباشد تیم مقابل سعی می کند از همان نقطه به این تیم ضربه وارد کند، لذا اگر فردی هم پروتکل های بهداشتی را به صورت دقیق رعایت نکند بیماری کرونا در بدن این فرد قابل سرایت خواهد بود لذا همه باید تلاش کنیم که پروتکل ها و شیوه های بهداشتی را با جدیت تمام رعایت کنیم.
بازوند ادامه داد: برآورد خسارت های اقتصادی ناشی از بیماری کرونا حدود هشت هزار میلیارد تومان است که هر چند که با برآوردها فاصله دارد اما جبران این میزان خسارت نیز نیازمند تلاش بیشتر است.
نماینده عالی دولت در کرمانشاه گفت: با وجود اینکه بیماری کرونا که در بعضی استان ها سبب افزایش نرخ بیکاری شده است، اما در کرمانشاه با تدابیر اندیشیده شده کاهش نرخ بیکاری داشتیم و در زلزله هم از فرصت بازسازی برای کاهش نرخ بیکاری و رونق بازار استان استفاده کردیم.
استاندار کرمانشاه اظهار داشت: در کشور علاوه بر بیماری کرونا با بیماری تحریم هم روبرو بودیم اما مردم پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری مقاومت دلیرانه ای در جهت خنثی کردن اهداف ظالمانه دشمنان داشتند و سربلند و سرافراز از این آزمون سخت هم بیرون آمدند، لذا ضرورت دارد که مدیران و مسوولین استانی بیش از پیش تلاش و اهتمام خود را برای خدمت رسانی بیشتر به چنین مردمی غیور و عزتمند بکار گیرند.
وی اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در مبارزه با بیماری کرونا را یک طرح هوشمندانه و موفق عنوان کرد و گفت: مردم با اجرای این طرح احساس کردند که حاکمیت در کنار آنهاست بنابراین در اجرای دیگر برنامه ها مانند مبارزه با گران فروشی مدیران باید تلاش کنند که ضمن حضور فعالانه در بازار برای کنترل قیمت ها نگذارند که مردم احساس تنهایی داشته باشند و همواره سعی کنند که در کنار مردم برای پیشبرد بهتر برنامه ها باشند.
در دولت یک اجماع برای کمک به کرمانشاه ایجاد شده است
استاندار کرمانشاه در ادامه سخنان خود با اشاره به پیگیری های صورت گرفته برای احقاق حق کرمانشاه به منظور جبران توسعه نیافتگی تجمیع شده از گذشته، اظهار داشت: خوشبختانه با توجه به پیگیری ها و تعاملات صورت گرفته در استان با مجموعه دولت اکنون یک اجماع بسیار خوبی در هیات دولت برای کمک به استان به منظور جبران توسعه نیافتگی کرمانشاه شکل گرفته که همه باید تلاش کنیم از این اجماع و فرصت برای توسعه استان استفاده کنیم و این اجماع حق مردم کرمانشاه است.