فرهاد عبدالشاه روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوان داری نقش مهمی در افزایش پوشش گیاهی، جلوگیری از فرسایش خاک، کاهش خسارت سیلاب، کاهش فرونشست زمین و تقویت سفره آب های زیرزمینی دارد.
وی اضافه کرد: اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوان داری مقرون به صرفه و دارای توجیه اقتصادی است، چرا که در مواقع بحران با کمترین هزینه تا حد زیادی از خسارت های جانی و مالی پیشگیری می کند.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان سمنان ادامه داد: در هر شهرستان استان سمنان یک طرح آبخیزداری به مناسبت هفته منابع طبیعی به بهرهبرداری رسید تا مردم سراسر استان از مزایای اجرای این طرحها بهرهمند شوند.
وی بیان کرد: ساخت بند خاکی و بند سنگ و ملات از جمله عملیات آبخیزداری محسوب میشود و به طور مثال در سمنان بند سنگ و ملات با اعتبار ۲۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و حجم چهار هزار مترمکعب به مناسبت هفته منابع طبیعی افتتاح شد.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان سمنان تصریح کرد: عرصه های منابع طبیعی از ارکان مهم و اثرگذار در پیشرفت و توسعه پایدار کشور محسوب می شود و راهکار حفظ عرصه های منابع طبیعی اجرای طرح های آبخیزداری است.
از ۹.۷ میلیون هکتار وسعت استان سمنان، ۵۵ درصد نواحی بیابانی و خشک، ۳۸.۵ درصد مرتع، ۲ درصد اراضی کشاورزی و ۳.۶ درصد جنگل است.
نظر شما