به گزارش ایرنا، وریا رحیمی روز یکشنبه در بازدید شهرام ملکی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان از نتایج اثر بخش اقدامات آبخیزداری و آبخوانداری در روستای متروکه طیانه این شهرستان اظهار داشت: این اداره کل در قالب اقدامات زیرساختی اساسی در این روستا فعالیتهای جهادی خود برای مهاجرت معکوس را از سال ۱۳۹۲ آغاز کرده است.
وی اضافه کرد: تا کنون ۵۰ میلیارد ریال اعتبار در طرح های مختلف از جمله احداث سدهای رسوب گیر، بذرپاشی و کپه کاری مراتع با بذور محلی و اقتصادی، احداث آبشخورهای بهداشتی و رفع تداخل اراضی ملی و زراعی را انجام داده است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کامیاران یادآور شد: همچنین با اعلام بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای جابجایی و احداث منازل مسکونی استاندارد حدود ۱۷ هزار مترمربع از اراضی ملی حریم روستا به این بنیاد تحویل داده شده است.
وی افزود: هم اکنون در راستای ارایه خدمات زیر ساختی از سوی دستگاههایی مانند شرکت گاز، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و شرکت برق با محوریت منابع طبیعی حدود ۱۰ خانواده این روستا به آبادی بازگشته اند.
روستای طیانه در ۱۵ کیلومتری غرب شهرستان کامیاران واقع شده و بروز سیلابهای سرشاخه رودخانه کرخه مهمترین عامل مهاجرت ساکنان این روستا به شهر در دهه ۶۰ و ۷۰ شمسی بود.
شهرستان کامیاران با ۱۸۵ هزار و ۲۰۰ هکتار مساحت، ۱۰۲ هزار نفر جمعیت در ۶۵ کیلومتری جنوب سنندج قرار دارد و ۱۳۲ هزار هکتار از مساحت این شهرستان را عرصه های طبیعی تشکیل می دهد که شامل ۳۶ هزار هکتار جنگل و ۹۶ هزار هکتار مرتع است.
شهرستان کامیاران در ۶۵ کیلومتری جنوب سنندج واقع شده و ۱۰۲ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۲ هزار نفر آن ساکن مناطق روستایی و ۶۰ هزار نفر نیز در مناطق شهری سکونت دارند.
نظر شما