یوسف ضیافتی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد ۱۲۱ کانون در روستاها و ۶۹ کانون در سطح شهرستان خوی به فعالیت میپردازند.
وی با بیان اینکه ماموریت ها و رسالت های کانون های فرهنگی و هنری، با محوریت مساجد تعریف شده است، اضافه کرد: بودجه کانون های مساجد هدفمند شده و حمایت ها متناسب با برنامه هایی که در کانون ها اجرا می شود، انجام می شود.
وی اظهار داشت: برگزاری طرح تلاوت نور که چندین سال است در قالب قرائت یک صفحه از قرآن بعد از نماز در مساجد اجرا می شود، از جمله این برنامه هاست.
مدیر کانون های فرهنگی هنری مساجد خوی ادامه داد: سه شنبه های تکریم نیز از دیگر برنامه های مهمی است که در دستور کار کانون های مساجد قرار دارد، در قالب این برنامه فعالان مسجدی، هر ماه به دیدار افراد موثر از جمله خیرین، کارآفرینان، هنرمندان، ورزشکاران و هر فردی که زحمتی برای کشور و انقلاب می کشند، می روند.
وی افزود: به منظور توسعه کتابخوانی و ارتقای فرهنگ مطالعه، شنبه های کتاب نیز جهت معرفی کتاب، در کانون های فرهنگی و هنری مساجد روستایی و شهری خوی برگزار شد.
ضیافتی بیان داشت: طی امسال اعضای کانونهای مساجد خوی در زمینه جمع آوری و توزیع بستههای معیشتی برای اقشار آسیب پذیر در ایام شیوع کرونا حضور پر رنگ داشته و دارند و از پیشگامان تحقق کمکهای مومنانه بودند.
به گزارش ایرنا،کانونهای فرهنگی هنری مساجد در ۱۸ اسفند ۱۳۷۲ طبق مصوبه شورای انقلاب فرهنگی ایجاد شده و به فعالیت خود ادامه میدهد.
نظر شما