فرانک کبیری روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۸ مرکز آموزش فنی و حرفهای دولتی و ۲۱۰ آموزشگاه آزاد در استان فعال است، افزود: مراکز فنی و حرفهای استان در چهار خوشه صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر و خدمات فعالیت دارند.
وی اظهارداشت: درسالجاری ۴۸۲ کارگاه آموزشی در قالب مراکز ثابت، سیارشهری، روستایی و عشایری، جوار دانشگاه، جوار پادگان، زندان، بهزیستی، سکونتگاههای غیررسمی و صنایع و صنوف دراستان فعال شده است.
کبیری گفت: با توجه به محدودیتهای کرونایی و تعطیل شدن فعالیتهای آموزشی تنها ۹ هزار و ۲۹۱ نفر دوره در آموزشهای فنی و حرفهای شرکت کردند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: امسال هشت کارگاه تولید محتوای الکترونیکی در راستای ارائه بخش تئوری آموزشهای مهارتی به صورت مجازی دراستان راهاندازی و ۱۲۰ کلیپ آموزشی محتوای الکترونیکی نیز در استان تولید شده است.
کبیری از افتتاح مرکز مدیریت مهارت آموزش و مشاوره شغلی زندانیان در محل زندان، افتتاح نخستین مرکز آموزشی تخصصی نمد، افتتاح نخستین آموزشگاه صنایع چوب استان، افتتاح نخستین آموزشگاه زیست فناوری و نخستین آموزشگاه مراقبت زیبایی در خانمیرزا و نخستین مرکز آموزش تخصصی کسب و کار و کارآفرینی در استان در سالجاری اشاره کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به ارائه آموزشهای جدید و به روز در فنی و حرفهای گفت: براساس نیازسنجی انجام شده رستههای فرش، شیلات و تولید فراوردههای آبزیان، گردشگری طبیعی و ورزشی و بومگردی، تولید صنایع دستی، دام، صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی، تولید گیاهان دارویی و تولید و فرآوری زعفران، کشت گلخانه و تولید میوهای هستهدار و دانه دار و فناوری اطلاعات در اولویت قرار دارد.
کبیری افزود: راهاندازی ۲ مرکز آموزش تخصصی کشاورزی و گیاهان دارویی و گردشگری و هتلداری و ایجاد و راهاندازی مرکز آموزش شهرستان خانمیرزا و همچنین در بخش فرخشهر در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی مهارتی از سوی سایر دستگاههای دولتی و غیردولتی در استان اشاره کرد و افزود: برگزاری این دورههای آموزشی و مهارتی باید به اداره کل آموزش فنی و حرفهای در قالب قرارداد یا تفاهمنامه واگذار شود.
کبیری، ارائه تسهیلات اشتغالزایی به مهارت آموختگان فنی و حرفهای، پرداخت تسهیلات حمایتی به آموزشگاههای آزاد را به عنوان یک برنامه حمایتی خواستار شد و گفت: با هدف تجمیع آموزشگاههای آزد و راه اندازی شهرک مهارتی واگذاری یک قطعه زمین دارای کاربری آموزشی به آموزشگاههای آزاد استان مورد نیاز است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان چهارمحال و بختیاری به کمبود فضای آموزشی برای تخصصی کردن مراکز فنی و حرفهای و گسترش فضاهای آموزشی و راه اندازی مراکز تخصصی اشاره کرد و افزود: تجهیز کارگاههای آموزشی، مهارتآموزان استان نیاز به تامین اعتبار دارد.
کبیری به انعقاد تفاهمنامه با اداره کل اوقاف و امور خیریه برای اجرای طرح "شمیم" و توسعه مهارتی اشاره کرد و گفت: ارائه آموزش مهارتی در بقاع متبرکه، همچنین آموزش به ایتام و خانواده کارکنان اوقاف و امور خیریه در این تفاهم نامه تاکید شده است.
وی اظهارداشت: این تفاهمنامه با هدف ارتقاء توانمندی علمی، مهارتی و شایستگی شغلی در اقشار مختلف با بهرهمندی از تمام ظرفیت فنی و حرفهای و اوقاف و امورخیریه در راستای اجیاد اشتغال پایدار و ارتقاء سطح شغلی و معیشتی جامعه هدف اداره کل اوقاف و امور خیریه استان منعقد شده است.
به گزارش ایرنا ،بیش از ۸۰ درصد آموزش گیرندگان فنی و حرفهای استان چهارمحال و بختیاری زنان و دانشجویان هستند.
نظر شما