به گزارش ایرنا، حسین کلانتری روز شنبه در نشست شورای مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: این میزان اعتبار در زمان مقرر و هنگام نیاز برای زلزله زدگان هزینه خواهد شد.
وی افزود: سازمان بازرسی استان، محاسبات و اطلاعات استان در جریان جزئیات این اعتبار هستند و از روز اول مشورت های لازم در این خصوص با آنها شده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: عده ای خواهان این هستند که خدمات نظام و دولت را نادیده بگیرند در حالی که از همان دقایق نخست وقوع زلزله دولت پای کار آمد.
کلانتری ابراز داشت: بحث ابلاغ اعتبارات تخصیصی به زلزله زدگان اولین بار در کشور چنین سرعتی داشته است و حتی قسط نخست چندین پرونده برای خسارت دیدگان زلزله واریز شده است.
وی ادامه داد: دولت ۴۳۱ میلیارد تومان اعتبار در قالب تسهیلات برای شهر زلزله زده سی سخت اختصاص داده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تلاش ها بر این است که خانه هایی با کیفیت و ایمن برای مردم سی سخت ساخته شود.
کلانتری تصریح کرد: مدیریت حادثه به سرعت انجام گرفت به گونه ای که بعد از ۲ ساعت آب و برق مناطق زلزله زده وصل و گاز نیز چند ساعت بعد وصل شد.
وی عنوان کرد: زلزله سی سخت تنها زلزله ای بوده که بعد از گذشت ۲۰ روز هنوز یک مورد سرقت هم گزارش نشده است و امنیت به طور کامل بر منطقه حاکم است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: این استان نخستین استانی است که در بحث بازسازی شهر زلزله زده سی سخت و روستاهای اطراف آن توان علمی استان را پای کار آورده است.
زلزله ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر ساعت ۲۲ و پنج دقیقه و ۳۴ ثانیه چهارشنبه شب ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۹ شهر سی سخت مرکز شهرستان دنا را لرزاند.
براساس این گزارش ،زلزله در فاصله ۱۰ کیلومتری سیسخت در کهگیلویه و بویراحمد ، ۱۹کیلومتری کمه در استان اصفهان و ۲۴ کیلومتری یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد رخ داده است .این زلزله تلفات جانی نداشته اما ۶۳نفر مجروح برجای گذاشته است.
این زمین لرزه در شهرهای یاسوج، گچساران و دهدشت هم احساس شد.
۱۲ فروردین سال ۹۷ نیز زمین لرزه ۵.۶ ریشتری در شهرهای سی سخت و یاسوج خساراتی به بار آورد.
شهرستان ۴۲ هزار نفری دنا در ۳۵ کیلومتری غرب یاسوج قرار دارد.
نظر شما