دبیر فدراسیون: کرونا سال متفاوتی برای فدراسیون جانبازان رقم زد

تهران- ایرنا- دبیر فدراسیون جانبازان و معلولین گفت: شیوع و فراگیری ویروس کرونا موجب شد تا سال ۱۳۹۹ را در ۲ بخش تقسیم کنیم که فعالیت هر بخشی متفاوت و تحت تاثیر دستورات ستاد ملی مبارزه با این ویروس در ورزش بود.

«مسعود حمیدی» روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا با بیان اینکه یکی از اتفاقات مهم سال ۱۳۹۹ رکوردگیری پارالمپین های دوومیدانی بود اظهار داشت: دومین مرحله از اردوی رکوردگیری دوومیدانی کاران معلول برگزار شد و در آن نتایج درخشانی به ثبت رسید. قرار بود که این اردو در تهران برگزار شود اما با توجه به شرایط جزیره کیش و امکاناتی که در آنجا وجود داشت،  کیش میزبان را برعهده گرفت. ورزشکاران به آمادگی کامل حضور پیدا کردند و بنا به گفته کادر فنی بیش از ۷۰ درصد انتظارات در این رکوردگیری برآورده شد.  

دبیر فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین ادامه داد: شکستن ۲ رکورد جهانی توسط امان‌الله پاپی و سعید افروز نشان داد که سطح این اردو خیلی بالا و ورزشکاران در سال منتهی به پارالمپیک انگیزه لازم را برای رقابت دارند. در این اردو ۲ ورزشکار ما از سطح طلایی به نقره‌ای رسیدند و این یک اتفاق مهم به شمار می‌رود. اگر این میزان آمادگی حفظ شود بدون شک در جایگاه ایران در جدول توزیع مدال‌های پارالمپیک تاثیر خواهد داشت. با تمام توان به دنبال آن هستیم که با همراهی کمیته ملی پارالمپیک بهترین اتفاقات را در توکیو رقم بزنیم.

حمیدی در بخش دیگر از مصاحبه با بیان اینکه فدراسیون در یکسال گذشته درگیر مشکلات ناشی از کرونا بود، افزود:‌ اگر سال ۱۳۹۹ را به دو بخش تقسیم کنیم باید گفت که ۶ ماهه نخست این سال تنها مشغله فدراسیون حفظ آمادگی ورزشکاران به همراه سلامت آنان بود. برنامه‌ای که با ابزارهایی مانند تمرینات آنلاین، تمرینات انفرادی و تمرکز بر حفظ سلامت ادامه داشت و در نهایت از اوایل تیرماه مجوز برگزاری برخی از رشته‌ها گرفته شد. ورزشکاران جانباز و معلول سختی های زیادی را کشیدند و این ورزشکاران بیش از ورزشکاران سالم آسیب پذیرترند. سلامت ورزشکاران در اولویت ما بود و حتی چند ورزشکار که به ویروس کرونا مبتلا شدند با تلاش رییس و مسوولان فدراسیون در بهترین شرایط درمانی قرار گرفتند.  

او ادامه داد: در نیمه دوم سال شرایط به نسبت متفاوت بود و ما اردو و برخی از مسابقات را برگزار کردیم و در چند رشته مانند والیبال نشسته، بسکتبال، تیراندازی،  وزنه برداری و دوومیدانی هم مسابقه داشتیم و اردو آماده‌سازی برگزار شد. این در حالی است که پارالمپین‌های این رشته‌ها اردوهای متمرکزی زیر نظر کمیته ملی پارالمپیک برگزار کردند. فدراسیون و کمیته ملی پارالمپیک همکاری لازم برای موفقیت ورزشکاران را دارند.  

دبیر فدراسیون گفت: با همت مسوولان و مجموعه فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین چند برنامه فرهنگی برگزار شد که مهمترین آن پویش کمک مومنانه بود که فدراسیون در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری انجام شد و میزان مشارکت ورزشکاران و خیرین در آن به بهترین شکل بود. در این سال هم چند مجمع انتخاباتی هیات های استانی برگزار شد و رییس فدراسیون از استان های مختلف بازدید و نسبت به مشکلات آنان آگاهی بیشتری کسب کرد.  

حمیدی خاطر نشان کرد: در بهمن ماه سال گذشته و همزمان با روز زن میزبان مراسمی بودیم که نام چهار مدال‌آور زن ایرانی در پارالمپیک در تالار مشاهیر ورزش قرار گرفت. این مراسم با همت کمیته ملی پارالمپیک و در سالن وزنه‌برداری سیامند رحمان فدراسیون برگزار شد. دیگر برنامه این فدراسیون برگزاری مسابقات پاراوزنه‌برداری یادواره سیامند رحمان بود و این مسابقات با حضور نماینده کمیته بین‌المللی پارالمپیک برگزار شد.  همچنین در این سال سالن وزنه‌برداری فدراسیون با حضور خانواده سیامند به نام این ورزشکار فقید مزین شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha