۲۴ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۵۰
کد خبر: 84263931
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

توزیع میوه شب عید استان مرکزی از ۲۶ اسفندماه آغاز می‌شود

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: توزیع میوه شب عید این استان از روز سه شنبه بیست و ششم اسفندماه در مراکز منتخب آغاز می شود.

سید«علی آقازاده» عصر یکشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان مرکزی افزود: میوه شب عید در روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه به مدت سه روز در این استان توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: توزیع میوه شب عید در شهرستان‌های استان مرکزی باید با هماهنگی فرمانداران به گونه‌ای انجام شود که از ایجاد صف جلوگیری شود.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: پرتقال با قیمت ۱۱۹ هزار ریال و سیب قرمز و سفید با قیمت ۹۷ هزار ریال در بین مردم استان مرکزی توزیع می‌شود.

آقازاده با یادآوری وجود برخی مشکلات در تامین روغن جامد و نیمه جامد گفت: تامین این نوع روغن‌ها باید در دستور کار دستگاه‌های مربوطه قرار گیرد.

وی ادامه داد: وضعیت تامین روغن مایع نیز با وجود برخی مشکلات از ۲ تا سه ماه گذشته وضعیت مناسبتری دارد.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: ۵۰ تن گوشت منجمد برای این استان تامین شده که ۲۰ تن آن به استان وارد شده و بقیه نیز در حال ورود به استان بوده و در راستای تنظیم بازار شب عید استان با قیمت ۸۰۰ هزار ریال توزیع می‌شود.

آقازاده، از ذخیره سازی ۲۰۰ تن مرغ منجمد در استان مرکزی خبرداد و گفت: اکنون مشکلی در تامین این محصول در استان وجود ندارد.

وی ادامه داد: روزانه ۲۰۰ تن گوشت مرغ گرم در استان مرکزی تولید می‌شود که ۱۵۰ تن برای تعادل قیمت‌ها به خصوص در روزهای پایانی سال در استان توزیع می شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده برای جلوگیری از ایجاد صف نحوه و محل توزیع میوه شب عید با تصمیم فرمانداران شهرستان‌های استان انجام می‌شود.

«سعید فرخی» افزود: برای مقابله با افزایش قیمت میوه، روزانه قیمت کف و سقف این محصول برای جلوگیری از ورود دلالان و سوءاستفاده‌های احتمالی توسط بازرسان در میادین تره بار رصد می‌شود.

وی با یادآوری کشتار ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن مرغ زنده در استان مرکزی گفت: ۱۵۰ تن مرغ گرم در مدت ۲ روز گذشته در استان توزیع شده و برای تامین نیاز مردم در روزهای پایانی سال باید این رقم به ۲۰۰ تن در روز افزایش یابد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: ۲ میلیون قطعه جوجه ریزی از ابتدای اسفندماه تاکنون در واحدهای مرغداری استان انجام شده و پیش بینی می‌شود این رقم تا پایان سال به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه افزایش یابد.

«مجید آنجفی» افزود: ۲۳۰ تن مرغ امروز در پنج کشتارگاه شهرستان اراک کشتار شده ‌است.

وی ادامه داد: ۱۵۰ تن مرغ و ۱۳ تن مرغ قطعه بندی شده امروز در استان مرکزی توزیع و بقیه به خارج استان ارسال شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی قیمت هرکیلومرغ توزیع شده در استان را ۲۳۰ تا ۲۴۳ هزار ریال عنوان کرد و گفت: عدم تامین مرغ مورد نیاز استان در روزهای پایانی سال از جمله نگرانی‌های موجود در استان است.

آنجفی افزود: با توجه به جوجه ریزی‌های انجام شده در واحدهای مرغداری استان مرکزی مشکلی برای تامین این محصول در ماه مبارک رمضان وجود ندارد.

وی ادامه داد: ۱۱۴ تن تخم مرغ روزانه در استان مرکزی تولید می‌شود که ۴۰ تن معادل ۳۰ درصد این محصول در استان مصرف و بقیه به خارج از استان ارسال می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: ۸۱ واحد مرغداری استان به دلیل عدم عرضه به موقع و گران فروشی به تعزیرات معرفی شدند.

آنجفی از کشت ۴۵ هزار هکتار گندم آبی و ۱۹۶ هزار و ۵۰۰ هکتار گندم دیم در استان مرکزی خبرداد و افزود: ۱۰۰ درصد تعهد کشت گندم آبی و ۱۰۲ درصد کشت گندم دیم در استان محقق شد.

وی ادامه داد: با وجود تامین کود پتاسه و فسفاته در استان مرکزی به دلیل قیمت بالای این محصول، امکان عدم استفاده از این کودها توسط کشاورزان استان وجود داشته و این مهم کاهش ۲۵ درصدی تولید در استان را به همراه دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز در این نشست گفت: ۱۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال یارانه میوه شب عید به این استان اختصاص یافته ‌است.

«سعید جعفری کروهرودی» افزود: ۹۰۰ تن میوه شب عید شامل ۶۰۰ تن پرتقال و ۳۰۰ تن سیب شامل ۱۵۰ تن سیب قرمز و ۱۵۰ تن سیب سفید برای توزیع در استان خریداری شد.

وی ادامه داد: پنج مکان برای توزیع میوه شب عید در شهرستان اراک پیش بینی شده و در بقیه شهرستان‌ها نیز با هماهنگی فرمانداران انجام می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی خاطر نشان کرد: با توجه به ممنوعیت واردات میوه پیش بینی می شود روند قیمت میوه در کشور و استان کاهشی باشد.

جعفری کرهرودی یادآور شد: یک هزار و ۱۰۰ تن برنج هندی از دی ماه امسال تاکنون در استان مرکزی توزیع شده ‌است.

وی افزود: سه هزار و ۴۹۸ تن شکر شامل یک هزار و ۷۳ تن شکر برای خانوار، ۶۲۵ تن صنف و یک هزار و ۸۰۰ تن در بخش صنعت استان توزیع شده ‌است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با یادآوری درخواست خرید و ورود ۲ هزار تن شکر به استان گفت: محدودیتی در تامین و توزیع شکر در بخش خانوار، صنف و صنعت استان وجود ندارد.

جعفری ادامه داد: ۵۵۰ تن برنج تایلندی به استان مرکزی اختصاص یافته که با قیمت ۱۲۵ هزار ریال در استان توزیع شده‌ است.

وی افزود: ۲ هزار و ۷۰۰ تن روغن از چهاردهم بهمن ماه به استان مرکزی وارد و توزیع شده ‌است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: با توجه به اعلام نیاز روغن توسط این سازمان، پیش بینی می شود یک هزار تن روغن در آینده نزدیک به استان وارد شود.

جعفری ادامه داد: حواله ۴۲۳ تن روغن نیمه جامد برای تامین نیاز صنفی به استان مرکزی اختصاص یافته ‌است.

بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد تولیدی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می‌کنند که از این تعداد، حدود ۲۵۰ واحد به عنوان واحدهای تولیدی صادرات محور در این استان فعالیت می‌کنند و سال گذشته حدود یک میلیارد دلار انواع کالای غیر نفتی از این واحدهای تولیدی به نقاط مختلف جهان صادر شد.

استان مرکزی به واسطه بهره مندی از صنایع بزرگ، کوچک و متوسط به قطب چهارم صنعت کشور شهرت دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha