به گزارش ایرنا، «چنگ وی» بنیانگذار این شرکت خصوصی روز دوشنبه در مصاحبه با گلوبال تایمز گفت: این شرکت درصدد است تا مطالعات مرتبط با تغییرات در علائم حیات انسان در فضا را به منظور کشف راه های توسعه ماموریت های سرنشین دار آتی به فضا انجام دهد.
وی افزود: در حال برنامه ریزی هستیم تا سیستم حمایت از زندگی تولیدی خود را نیز روی این آزمایشگاه فضایی بارگیری کنیم تا از طریق آن به مطالعه و بررسی امکان اقامت طولانی مدت بشر در ماه و یا سایر اجرام فرازمینی بپردازیم.
این استارت آپ چینی موسوم به «راکت پی»، یک چارچوب چهار مرحله ای برای محقق ساختن اهداف بلند پروازانه خود طراحی کرده است؛ انتظار می رود که محموله سکوی آزمایش زیست شناسی تک کاره این شرکت موسوم به «اسپارکل -۱» تا سپتامبر سال جاری میلادی توسط یک حامل لانگ مارچ به فضا پرتاب شود؛ یک سکوی چند منظوره پشتیبان آزمایش های زیستی نیز احتمالا تا سال ۲۰۲۲ میلادی در مدار قرار خواهد گرفت. این شرکت در همین بازه زمانی، یک وضعیت شاتل مانند فضایی برای پرتاب سکوها ایجاد خواهد کرد.
گام آخر این شرکت نیز این است که محموله قابل استفاده مجددی که قابلیت حرکت بین زمین و اجرام آسمانی دارد را تا سال ۲۰۲۵ میلادی به واقعیت تبدیل کند تا بسترهای مورد نیاز برای انجام آزمایش های مداری در حوزه مطالعات زیست دارویی تامین گردد؛ این شرکت چینی درصدد است تا بعد از سال ۲۰۲۵ میلادی اجرای برنامه ساخت آزمایشگاه زیست شناسی فضایی خود را آغاز کند.
بر اساس اظهارات «چنگ وی» این شرکت همچنین قصد دارد اولین موشک حامل سوخت مایع خود با نام «داروین -۱» را تا پایان سال ۲۰۲۲ میلادی به فضا پرتاب کند؛ این شرکت همزمان در حال تولید طیف گسترده ای از وسایل پرتاب است.
«جوانگ فنگ یوان» عضو انجمن علمی آکادمی بین المللی فضانوردی چین هم در مصاحبه با گلوبال تایمز تاکید کرده است که با بررسی تغییرات میکروارگانیسم ها در شرایط فضایی، مهندسی زیستی را می توان در تولید طیفی از محصولات مانند واکسن ها به کار گرفت.
نظر شما