دکتر پرویز قزلباش روز دوشنبه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره بینالمللی سلامت و هنر با اشاره به شیوع ویروس کرونا افزود: جشنواره ملی سلامت و هنر سال گذشته نیز از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار و ۱۸ هزار عکس به آن ارسال شد.
وی اضافه کرد: موضوعات این جشنواره در ۲ بخش سلامت و پیشگیری و بخش ویژه کرونا و در مجموع در ۳۸ محور با موضوعات و بخشهای تصویرسازی، پوستر، عکس، فیلم کوتاه، ایدههای خلاقانه و نوآورانه، موشنگرافی و نقاشی کودکان و بزرگسالان برگزار شد.
این مسوول با بیان اینکه زبان هنر و فرهنگ یکی از زبانهای بسیار گویا است که میتواند همه سنین و فرهنگها را در برگیرد ادامه داد: جشنواره سلامت و هنر هفت رشته در سنین مختلف و بخش حرفهای و غیرحرفهای کار خود را آغاز کرد بطوری که بیش از یک میلیون پیام مختلف از سوی جشنواره به دنیا مخابره و پس از یک سال بیش از ۱۱ هزار اثر در رشتههای مختلف به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، با بیان اینکه آثار ارسال شده به جشنواره بینالمللی سلامت و هنر از ۳۵ کشور دنیا شاهکار محسوب می شود، گفت: در این جشنواره ۳۲ داور داخلی و یک نفر داور بینالمللی نیز با حداقل هزینه و با استفاده از فضای مجازی کار داوری را انجام دادند.
قزلباش افزود: آثار بسیار گرانبهایی به لحاظ معنوی و ارزش مالی به جشنواره بینالمللی سلامت و هنر ارسال شد، در این میان اگر دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، خود این تعداد آثار را تولید میکرد باید مبلغ بسیار زیادی هزینه میشد.
وی گفت: اکنون گنجینه بسیار بزرگی از فیلمهای کوتاه، نقاشی، عکس، ایدههای خلاقانه و موشنگرافی توسط هنرمندان با ایده های خلاقانه در شرایط کرونایی گردآوری شده است.
وی با بیان اینکه جشنواره بینالمللی سلامت و هنر طرز تفکر کشورهای مختلف در خصوص کووید - ۱۹ را نمایان کرد، گفت: بیش از ۲۰ هزار نفر ساعت طی یک سال برای برگزاری این جشنواره وقت صرف کردند و در این مدت برنامههای مختلفی در حوزه فرهنگی، دانشجویی و غیره در بحث کرونا و حرکتهای خیرخواهانه برگزار شده و یا برگزار خواهد شد.
قزلباش خاطرنشان کرد: بر این اساس باید نگاه های فرهنگی و هنری در دانشگاههای علوم پزشکی به ویژه حوزه سلامت بیش از گذشته مودر توجه قرار گیرد چرا که به تحقق بسیار از اهداف کمک می کند.
گفتنی است، در آیین اختتامیه نخستین جشنواره بینالمللی سلامت و هنر، از اولین مدال سلامت و هنر و جلد کتاب جشنواره رونمایی شد.
نخستین جشنواره بینالمللی سلامت و هنر در زنجان به کار خود پایان داد
نخستین جشنواره بینالمللی سلامت و هنر در زنجان با معرفی ۳۰ برگزیده در هفت محور تعیین شده به کار خود پایان داد.
دبیر کمیته هیات داوران جشنواره بینالمللی سلامت و هنر در مراسم پایانی این جشنواره در استان افزود: اهمیت جشنواره سلامت و هنر، نگاه خلاقانه به حوزه سلامت با رویکردهای جدید است.
ناصر محمدی اضافه کرد: داوری جشنواره در ۲ بخش استانی و کشوری (وزارت بهداشت) با تاکید بر فرم و تکنیکی مدنظر هنرمندان، نگاه خلاقانه به حوزه سلامت با رویکردهای جدید و اینکه بتوان در آثار هنری پیام صریح و روشنی به مخاطب ارائه داد انجام شد.
وی اضافه کرد: جشنواره بینالمللی سلامت و هنر ویژگیهای خاصی دارد ازجمله اینکه باید مسیر طولانی را طی میکردیم برای بینالمللی شدن جشنواره، که این مهم در طی یکسال محقق شد.
محمدی افزود: ایده جشنواره ابتدا، به صورت استانی و در ادامه کشوری و بینالمللی شد و به رغم محدودیتهایی که با شیوع کرونا وجود داشت، جشنواره توسط نیروهای بومی، با حمایت دانشگاه علوم پزشکی زنجان و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، به سر منزل مقصود رسید.
وی یادآوری کرد: موضوعات این جشنواره در ۲ بخش سلامت و پیشگیری، و بخش ویژه کرونا بود که در مجموع این جشنواره در ۳۸ محور با موضوعات و بخشهای تصویرسازی، پوستر، عکس، فیلم کوتاه، ایدههای خلاقانه و نوآورانه، موشنگرافی و نقاشی کودکان و بزرگسالان برگزار شد.
به گفته محمدی، ۳۵ کشور در این جشنواره شرکت کرده و بیش از ۱۱ هزار اثر به دبیرخانه ارسال شده که در نوع خود اقدامی مهم محسوب می شود.
نظر شما