معاون وزیر بهداشت در خصوص خیز کرونا هشدار داد

شهرکرد- ایرنا- معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دغدغه فعلی این مجموعه را خیز موج چهارم ویروس کرونا دانست و گفت: این نگرانی و خطر برای چهارمحال و بختیاری نیز وجود دارد.

مریم حضرتی روز دوشنبه در نشست ستاد مقابله با شیوع ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری با قدردانی از همراهی مردم و مسوولان این استان در مدیریت شیوع ویروس کرونا، اظهار داشت: این استان از استان‌های برتر در رعایت پروتکل‌های بهداشتی شناخته می‌شود اما بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میزان رعایت پروتکل‌ها در روزها اخیر کاهش یافته و اگر پروتکل‌ها جدی گرفته نشود خطر خیر چهارم کرونا در این استان وجود دارد.

وی ادامه داد: نگرانی این است در چهارمحال و بختیاری شاهد چرخش ویروس جهش یافته و خیز چهارم کرونا در این استان باشیم از همین رو باید مدیریت و پیشگیری از شیوع کرونا در راس برنامه‌های استان قرار گیرد.

حضرتی، مراودات بین استانی و مسافرپذیر بودن چهارمحال و بختیاری را تهدیدهای افزایش شیوع کرونا در این استان عنوان کرد و گفت: به طور مثال در شهرستان سامان مالکان غیربومی از استان‌های اصفهان و خوزستان وجود دارد و مردم شهرستان خانه های خود را به عنوان اقامتگاه در اختیار مسافران قرار می‌دهند که این موضوع به عنوان شیوع ویروس کرونا، خطرناک است.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجالس عروسی، ختم و دورهمی را از دیگر عوامل طغیان ویروس کرونا برشمرد و افزود: مسئولان استان باید تمام توان خود را برای جلوگیری از برگزاری این مراسم‌ها به کار گیرند.

حضرتی با تاکید بر اینکه پیشگیری از شیوع کرونا باید در راس برنامه‌ها قرار داشته باشد، خاطرنشان کرد: اگر چه معیشت مردم مهم است اما جان آنها مهمتر است از این رو باید برنامه‌ها به شکلی اجرا شود که فعالیت های اقتصادی عاملی برای به خطر افتادن جان انسان‌ها نباشد.

 وی در بخش دیگری از سخنان خود سال ۹۹ را سال بسیار سختی برای کادر بهداشت و درمان کشور دانست و تصریح کرد: برخی پرستاران ماه‌ها از خانواده خود دور بودند و جرات اینکه به خانواده‌های خود نزدیک شوند را نداشتند و اکنون پس از یکسال انرژی آنها تحلیل رفته است و باید تلاش کرد تا فشار کمتری بر آنها وارد شود.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اجرای طرح شهید سلیمانی را از طرح‌ها بسیار موفق در پیشگیری و مدیریت شیوع ویروس کرونا دانست و افزود: این طرح توانست خدمات و تاثیرات مثبتی بر روند پیشگیری و مهار شیوع کرونا داشته باشد.

به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین رنگ‌بندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۲ شهرستان بن و خانمیرزا در وضعیت آبی(کم خطر) شیوع کرونا و سایر شهرستان‌های استان در وضعیت زرد (خطر متوسط) قرار دارند.

این استان هفدهمین استانی است که شیوع ویروس کرونای انگلیسی در آن به اثبات رسیده است و به گفته مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، شیوع این ویروس در استان وارد چرخش شده است.

ویروس جهش یافته کرونا، معروف به کرونای انگلیسی، از قدرت سرایت‌پذیری بیشتری برخوردار است یعنی تا حدود ۸۰ درصد بیشتر از کرونای قبلی قابلیت انتقال و مبتلا کردن افراد جامعه را دارد و درصد کشندگی آن نیز ۳۰ درصد بیشتر از نوع معمولی آن است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha