به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدعلی شجاعی عصر روز سه شنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان با توجه به کمبود آب و برنامه ها و طرح های توسعه صنعتی در این منطقه ،الحاق این استان به طرح آبرسانی از دریای عمان را ضروری اعلام کرد.
نماینده عالی دولت درخراسان شمالی افزود : پیگیری های لازم در این زمینه در سطح ملی با همکاری نمایندگان مردم این استان در مجلس شورای اسلامی در دست انجام است و به نتیجه رسیدن این پیگیری ها نیازمند زمان بیشتری است.
انتقال آب از دریای عمان و خلیج فارس به هفت استان واقع در فلات مرکزی و شرقی کشور شامل استان های هرمزگان؛ کرمان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، اصفهان، سیستان و بلوچستان از تدابیر دولت برای مبارزه با خشکسالی و تامین آب موردنیاز آشامیدنی، صنعت و خدمات به شمار می رود که در قالب پنجاه و هفتمین برنامه پویش تدبیر و امید برای جهش تولید و با سرمایه گذاری ۱۲۸ هزار میلیارد تومانی با هدف محرومیتزدایی و توسعه متوازن ثروت در کشور و به همت متخصصان داخلی و بخش خصوصی به سرانجام رسید.
متاسفانه با وجود نیاز شدید استان خراسان شمالی به آب به خصوص برای پروژه های بزرگ صنعتی چون پتروشیمی و سایر طرح های صنعتی ، این استان با وجود قرار داشتن در جوار استان خراسان رضوی در مرحله اولیه از این طرح جدا افتاد و هم اکنون با تلاش و پیگیری استاندار خراسان شمالی به همراه نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی گره های اولیه برای الحاق این استان به این طرح باز شد تا خراسان شمالی نیز در زمره استان های بهره مند از این پروژه بزرگ ملی آبرسانی قرار گیرد.
تصویب سند اشتغال پنج دهستان
استاندارخراسان شمالی در این نشست از تصویب سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی پنج دهستان این استان خبر داد و گفت : سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی دهستان های جرگلان، بام، سیوکانلو، سنگر و آلاداغ به تصویب رسید.
شجاعی اضافه کرد : این اسناد بر اساس ماده ۲۶ و ۲۷ برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در جلسه کمیته برنامهریزی استان تصویب شد و با تدوین سند توسعه و شناخت دقیق بر توان روستاها، رویکرد نظام برنامهریزی، تمرکز بر اقتصادمحوری و توسعه روستایی خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد : تحقق سیاستهای کلی برنامه ششم، اقتصاد مقاومتی، بهره برداری از ظرفیتهای موجود در روستاها، ارتقای منزلت اجتماعی روستاییان و جایگاه روستاها در اقتصاد ملی، از اهداف اصلی تدوین و تصویب اسناد توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی است.
ارتقاء فرودگاه جاجرم
نماینده عالی دولت در استان خراسان شمالی همچنین با اشاره به مذاکراتش با مسوولان شرکت فرودگاههای کشور ، از موافقت با طرح ارتقاء فرودگاه شهر جاجرم در جنوب غربی شهرستان بجنورد مرکز استان خبر داد و اظهارداشت : براساس برنامه ریزی کارشناسان فرودگاهی فروردین ماه ۱۴۰۰ برای بررسی اولیه این درخواست به جاجرم سفر می کنند.
شجاعی طرح اتصال ایستگاه راه آهن امیرآباد جاجرم را با سرمایه گذاری شرکت آلومینای جاجرم از دیگر طرح های توسعه زیرساختی حوزه حمل و نقلی برای استان اعلام کرد و گفت : براساس برنامه ریزی با اجرای این طرح، ایستگاه راه آهن امیر آباد جاجرم با سرمایه گذاری مجتمع آلومینا به شبکه ریلی سراسری کشور متصل می شود.
استان خراسان شمالی هم اکنون یک فرودگاه در شهر بجنورد مرکز استان دارد که روزانه چندین پرواز به تهران و برخی استان های دیگر کشور دارد.
نظر شما