بهرام نصراللهیزاده روز دوشنبه اظهار داشت: تحقیق و مطالعه برای تبدیل رویدادها به فرصت های اقتصادی ضرورت مهمی است.
وی افزود: طرح ها و برنامه های اشتغالزا در هر حوزه ای که باشد از سوی دولت حمایت میشود و برای توسعه اشتغال، ایجاد ناحیه ویژه فناوری برای شرکتهای دانش بنیان از ضرورتهای استان است.
وی به نقش پارک علم و فناوری در حمایت از شرکتهای دانش بینان اشاره و تاکید کرد: شرکت هایی که در حوزه پارک علم و فناوری استان فعال هستند ، شرکتهای دانش بنیان محسوب میشوند که نقش مهم و اثرگذاری خوبی در جهش تولید و توسعه خدمات در استان خواهند داشت و دولت حمایت از جوانان و کارآفرینان این حوزه را وظیفه خود می داند.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان اضافه کرد: جوانان و فعالان زیادی در حوزه های دانش بنیان استان فعالیت می کنند و ایجاد ناحیه ویژه فناوری برای شرکت های دانش بنیان از ضرورت های استان است.
نصراللهیزاده بر ضرورت تعامل بین مراکز علمی با شرکتهای دانش بنیان، گفت: پیوند صنایع دانش بنیان با دانشگاه ها میتواند در فرایند توسعه استان بسیار اثرگذار باشد.
وسعت شهرک های صنعتی شماره یک و سه سنندج هر کدام ۶۰ هکتار است و با توجه به وسعت ۲۹۰ هکتاری شهرک شماره چهار این شهر با آغاز بکار واحدهای تولیدی و صنعتی در آن شاهد تحول چشمگیری در اقتصاد مرکز استان خواهیم بود.
وسعت اراضی شهرک های صنعتی در کشور ۱۵۰ هزار هکتار است و کمتر از یک درصد آن در کردستان قرار دارد که برابر با یک هزار و ۳۷۵ هکتار میشود.
سرانه زمین صنعتی در کشور ۱۷ مترمربع و در کردستان ۹ مترمربع است که با پروژهها و چشماندازهای تعریف شده از سوی شرکت شهرکهای صنعتی استان در دهه آینده امکان رسیدن این سرانه به حد کشوری وجود دارد.
نظر شما