خالد سعیدی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از این ۱۴۰ واحد فعال در کردستان، تعداد ۲۹ واحد دانش بنیان و ۱۱۱ واحد فناور هستند و امیدواریم این آمار افزایش پیدا کند.
وی با اشاره به فعالیت ۸۴۸ نفر در این واحدها، اضافه کرد: ۶۷ درصد فعالیت واحدهای فناور و دانشبنیان در حوزه آی تی و بقیه در بخشهای انرژی، صنایع دستی، کشاورزی و الکترونیک مشغول فعالیت هستند.
رییس پارک علم و فناوری کردستان همچنین از ۱۵۶ متقاضی جدید برای عضویت در پارک علم و فناوری خبر داد و یادآور شد: از این تعداد ۴۳ نفر پذیرش شدند و زیر پوشش و حمایت این پارک قرار گرفتند.
سعیدی با تاکید بر حمایت همه جانبه پارک از ایدههای برتر و دانش بنیان، افزود: سال گذشته حدود ۱۰۰ میلیارد ریال در قالب حمایت مالی برای توسعه بازار و رشد و نمونه سازی به واحدهای مستقر در پارک و مراکز رشد دانشگاهی پرداخت شده است.
پارک علم و فناوری کردستان در سال ۹۲ و پیرو مصوبات دولت دهم ایجاد شد.
ساختمان جدید مرکز رشد این مجموعه در زمینی به مساحت ۱۶۲۰ متر و زیر بنای تقریبی ۶۸۰۰ متر شهریور سال ۹۶ به بهره برداری رسید.
این ساختمان دارای ۶ طبقه، شامل ۱۵ آزمایشگاه و کارگاه در طبقه زیرزمین، یک سالن چند منظوره برای برگزاری استارت آپ، فرایندهای شتاب دهی و فضای انجام کارهای گروهی (Co-working Place) است.
نظر شما