بابک حشمت روز پنجشنبه گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: سایر دانش آموزان شاخه نظری در قالب بسته های آموزشی و آموزش های تلویزیونی مشغول به تحصیل هستند.
وی با اشاره به تحصیل ۷۸ هزار و ۲۰۱ نفر از مجموع دانش آموزان استان در شاخه نظری اظهار داشت: ۴۰۱ اموزشگاه شاخه نظری و ۲۵۵ آموزشگاه فنی و حرفه ای و کاردانش در استان فعالیت دارند.
حشمت با بیان اینکه ۳۲ هزار و ۱۹۲ دانش آموز در شاخه های فنی و حرفهای و کاردانش در استان تحصیل می کنند اضافه کرد: هزار و ۹۳۶ هنرآموز (معلم هنرستان) در شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش و سه هزار و ۴۷۱ نفر معلم نیز در دوره متوسطه عمومی مشغول تدریس هستند.
وی با اشاره به اینکه جمع بندی های میدانی از مناطق آموزشی استان در دی ماه در سالتحصیلی جاری بیانگر رشد قابل محسوسی در میانگین نمرات و درصد قبولی تمامی پایه ها و رشته های دوره دوم متوسطه نظری است گفت: به رغم آموزش های مجازی از سال گذشته در کشور و با ادامه روند ارتقای کیفیت آموزشی می توان در این دوره شاهد ارتقا و بهبود کیفیت در میانگین نمرات و درصد قبولی بالاتر در دروس نهایی در جریان خرداد ماه بود.
حشمت، با اشاره به تحقق رشد ۱.۳۰ درصدی در امتحانات پایه دهم در سالجاری افزود: رشد ۶.۴۸ درصدی در میزان قبولی پایه دهم، رشد ۱.۲۷ درصدی در میانگین نمرات پایه یازدهم ، ۸.۲۰ درصدی در قبولی پایه یازدهم، رشد ۱.۳۲ درصدی در میانگین نمرات پایه دوازدهم، ارتقای ۷.۶۰ درصدی در میزان قبولی های دانش آموزان پایه دوازدهم در جریان امتحانات دی ماه سالتحصیلی جاری به ثبت رسیده است.
وی درباره نگرانی اولیا از کمیت و کیفیت نمرات دانش آموزان و نیز میزان یادگیری آنان در فضای شبکه شاد گفت: با بهره گیری از ظرفیت و پتانسیل گروه های درسی و با تشکیل کارگروه جنبی نسبت به طراحی سووالات با استاندارد سوالات نهایی و برگزاری آزمون های شبیه سوالات نهایی برای دانش آموزان پایه دوازدهم اقدام می شود.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: برنامه های آگاهی بخشی و انگیزشی برای دانش آموزان در بستر شاد نیز در دست تهیه و تدوین است.
به گزارش ایرنا آذربایجان غربی دارای ۶۲۵ هزار دانش آموز است که از این تعداد ۲۵۹ هزار و ۳۳۴ نفر در دوره متوسطه اول و دوم و در هزار و ۶۷۵ مدرسه تحصیل می کنند.
نظر شما