علی ناصریان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اعتبارات تملک داراییهای این بخش ۹۱درصد، اعتبارات مصوب ابلاغی صد در صد و اعتبارات مصوب عمومی هزینهای ۱۴۰ درصد افزایش یافت.
وی ادامه داد: با تلاش دولت تدبیر و امید در مجموع ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار در بخش بهداشت و درمان شهرستانهای گناباد و بجستان طی سال گذشته جذب شد.
مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: از این میزان تنها ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار طی روزهای پایانی سال ۱۳۹۹ جذب شد.
ناصریان افزود: اعتبارات مورد نیاز پروژههای عمرانی این دانشگاه طی پارسال جذب خوبی داشته است و یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال در این بخش جذب شد.
وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد جزء معدود دانشگاههایی است که طی پارسال توانست تمامی مطالبات پرسنلی از قبیل حقوق، اضافه کار و سایر مزایای کارکنان خود را تا پایان سال تسویه و حقوق نیروهای شرکتی دانشگاه را نیز به طور کامل به شرکتهای پیمانکار پرداخت کند و این شرکتها هم اکنون هیچ مطالباتی از دانشگاه ندارند.
دانشگاه علوم پزشکی گناباد با ۲ بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۷ پایگاه اورژانس مشغول ارائه خدمت به مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در جنوب استان خراسان رضوی است.
هم اکنون بیش از ۱۳۰ هزار نفر از مردم این شهرستانها زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.
نظر شما