غلامرضا شریف زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: موارد بستری بیماران حاد تنفسی در بیمارستانهای استان نیز سوم فروردین نسبت به روز قبل (دوم فروردین) ۹ درصد افزایش را نشان میدهد.
وی بیان کرد: خراسان جنوبی در زمینه بروز موارد بستری روزانه به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در کشور، رتبه پنجم را بعد از استانهای خوزستان، کهگیلویه و بویر احمر، سمنان و چهار محال بختیاری به خود اختصاص داده است.
دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در خراسان جنوبی اظهار داشت: میزان بروز تجمعی در استان هزار و ۹۴۳ نفر در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است که شاخص کشوری ۲ هزار و ۱۳۶ است.
وی تصریح کرد: میزان مرگ و میر در استان نیز ۴.۷ درصد و شاخص کشوری ۳.۴ درصد است لذا میزان مرگ و میر در خراسان جنوبی نسبت به شاخص کشوری ۱.۳ درصد بالاتر است.
شریف زاده عنوان کرد: میزان مرگ و میر اختصاصی علیتی در استان ۹۲.۳ در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است که نسبت به شاخص کشوری ( ۷۳ نفر) ۱۹ واحد بیشتر است.
وی با اشاره به رتبهبندی شهرستانهای استان از لحاظ میزان بروز تجمعی کرونا گفت: از ابتدای شیوع اپیدمی کرونا تا امروز شهرستان طبس با میزان بروز تجمعی ۲ هزار و ۵۲۹ در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت رتبه نخست را دارد.
دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین شهرستان سرایان با میزان بروز تجمعی ۲ هزار و ۴۰۹ در رتبه دوم، قاینات با ۲ هزار و ۳۰۳ رتبه سوم، فردوس با ۲ هزار و ۲۶۹ رتبه چهارم، بشرویه با ۲ هزار و ۱۶۳ رتبه پنجم و بیرجند با هزار و ۸۹۷ رتبه ششم را به خود اختصاص داده است.
وی اضافه کرد: شهرستان زیرکوه با میزان بروز تجمعی هزار و ۸۷۱ رتبه هفتم، سربیشه با هزار و ۳۲۰ رتبه هشتم، خوسف با هزار و ۳۲۱ رتبه نهم، درمیان با هزار و ۲۹۳ رتبه دهم و شهرستان نهبندان با میزان بروز تجمعی هزار و ۲۳۸ در رتبه یازدهم قرار دارد.
شریف زاده تاکید کرد: پنج شهرستان خراسان جنوبی میزان بروز تجمعی آنها از شاخص کشوری بالاتر است.
وی در ارتباط با آخرین وضعیت رنگ بندی شهرستانهای استان گفت: شهرستانهای بیرجند، قاینات، زیرکوه، فردوس، نهبندان، درمیان، بشرویه، سرایان و طبس در وضعیت زرد (متوسط خطر) و شهرستانهای خوسف و سربیشه در وضعیت آبی (کم خطر) قرار دارند.
نظر شما