به گزارش ایرنا، کنفرانس مشترک رهبران مذاهب اسلامی و ادیان الهی روز شنبه به میزبانی حوزه علمیه جامعه عروه الوثقی در شهر «لاهور» مرکز ایالت پنجاب همزمان با اعیاد مبارکه شعبانیه و ایام ولادت منجی عالم بشریت حضرت حجت ابن الحسن العسکری امام مهدی (عج) برگزار شد.
حجت الاسلام «سید جواد نقوی» رییس این مرکز دینی بزرگ شیعیان به عنوان میزبان کنفرانس ادیان الهی، عنوان مبارک این برنامه "حسین (ع) متعلق به همه" را شعار مشترک ملتهای مظلوم جهان و حامیان صلح و رواداری در اقصی نقاط جهان دانست.
وی افزود: امروز ملتهای منطقه تحت ستمگریها و اقدامات غیرمنصفانه بی پایانی هستند که بانیان آن قدرتهای استکباری از خارج و حاکمان منطقه نیز مجریان طرحهای شیطانی این قدرتها هستند.
این شخصیت مذهبی پاکستان اظهار داشت: وجود مبارک و نورانی حضرت سیدالشهدا (ع) هرگز محدود به یک مقطع زمانی، مکتب و یا محدود به کتابها نیست بلکه شخصیت ایشان و راه ایشان تا قیامت منبع الهام و راهنمای هر انسان بیدار و باوجدان است.
وی تاکید کرد: صدها نفر از دانشمندان قرون مختلف و غیرمسلمان از مسیحیت تا هندو و دیگر ادیان با تفکر عمیق بر سیرت گهربار حضرت امام حسین (ع) پی برده و اعتراف کردند که ایشان منبع اصلی استقامت، ایثار و فداکاری برای حق و مبارزه تا پای جان علیه باطل و بدیها هستند.
رییس حوزه علمیه عروه الوثقی در شهر لاهور افزود: امروز نیز ملتها نیاز مبرم به پیروی از مکتب صبر و استقامت حضرت امام حسین علیه السلام و استفاده از سیرت حسینی برای پیشبرد نهضت آزادی و بیداری علیه قدرتها و حاکمان مستبد دور حاضر دارند.
این برنامه با سخنرانی دیگر رهبران ادیان از جمله شخصیتهای هندو، سیک، روسای جامعه مسیحیت از مناطق مختلف پاکستان، روسای کلیساهای مطرح و همچنین علمای ارشد شیعه و اهل تسنن ادامه یافت و سخنرانی بر لزوم نگاه مشترک رهبران مذاهب برای ترویج هماهنگی و رواداری در جامعه در جهت غلبه بر چالشهای تفرقه و سوء تفاهمات تاکید کردند.
آنان گفتند: بشریت مدیون ایثار و درس تاریخی حضرت امام حسین علیه السلام است، شخصیتی که برای دفاع از ارزشهای انسانی، کرامت و جایگاه حق و مظلوم تا آخرین حد فداکاری و ازخودگذشتگی رفتند.
سخنرانان بر ضرورت ترویج همزیستی مسالمت آمیز در جامعه و همبستگی میان بشریت تأکید کردند و افزودند: دستیابی به این اهداف مشترک در گروی احترام به حقوق یکدیگر و تحکیم رواداری میان ادیان و مذاهب است.
نظر شما