حجت الاسلام حسین جلالی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا ضمن تبریک سال نو و اینکه نامگذاری سال جدید توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر " تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها است؛ اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی چندین سال است که همواره اقتصاد مقاومتی را مورد تأکید قرار داده اند تا با تولید و خودکفایی و صادرات محصولات، از بیگانگان بی نیاز شویم و روی پای خود بایستیم.
وی شعار نامگذاری شده در سال جدید توسط مقام معظم رهبری را یادآور شد و با اظهار این مطلب که به علت مسائل بانکی بسیاری از واحدهای تولیدی و کارخانه هایی ناچار شده اند که با ظرفیت پایین کار کنند و یا به دلیل بدهی با مشکل جدی مواجهند ، تاکید کرد: رای تحقق این شعار همه دستگاه ها از جمله بانک ها باید پای کار بیایند تا اقتصاد کشور رنگ پویایی و شکوفایی به خود بگیرد.
حجت الاسلام جلالی یکی از موانع اصلی تولید را ساختار اداری دانست و بیان کرد: بروکراسی اداری ما جزو موانع اصلی محسوب می شود که باید برای تحقق شعار سال در این ساختار تغییر و تحولاتی در راستای جان بخشیدن به روند تولید انجام گیرد.
وی ادامه داد: بانک ها برای وصول بدهی کارخانه ها، آن ها را تعطیل و پلمب می کنند؛ که با این کار کارگران بیکار شده و کارخانه و کارگاه تبدیل به مخروبه می شود و دستگاه های موجود در کارخانه و کارگاه هم مستهلک می شوند و سرمایه ها از بین می رود و در نهایت تولید هم می خوابد.
حجت الاسلام جلالی گفت: با پیگیری های رئیس قوه قضائیه ( آیت الله رئیسی ) یکهزار و ۵۰۲ کارخانه که در کشور بنا به دلیل بدهی بانکی تعطیل شده بودند فعال شده اند امیدواریم با پاره اندیشی برای سایر کارخانه های مشکل دار شاهد اشتغال پایدار و رونق صادرات باشیم .
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دوّمین مانع اصلی بر سر راه تولید؛ استعلامات و مجوزهای ۱۴ گانه است به طوری که فرد سرمایه گذار برای دریافت هر مجوزی باید سه ماه در بروکراسی های اداری معطل بماند و کسی که بخواهد این ۱۴ مجوز را اخذ کند سال ها طول می کشد.
وی خاطرنشان کرد: پنجره اقتصادی واحد برای سرعت بخشیدن به صدور مجوزهای تولید راه اندازی شده است امّا هنوز به درستی فعال نشده است.
حجت الاسلام جلالی خاطرنشان کرد: همچنین بخشی دیگر از موانع تولید مربوط به قوانین است که باید اصلاح یا حذف شوند تا روند تولید سرعت گیرد.
وی اظهار داشت: امسال برای تحقق شعار سال باید قوانینی که نیاز به اصلاح یا حذف دارد در مجلس شورای اسلامی مورد بازبینی قرار گیرند و ا همچنین قوانین مالیاتی و عوارض و مسائل بانکی باید به صورت حمایتگر از سرمایه گذار و تولید کننده به شمار آیند.
نظر شما